Detingut per anar begut i trencar el parany amb què li havien immobilitzat el cotxe

A més, l’autor dels fets va gravar un parell de vídeos amb el seu mòbil i els va penjar a les xarxes socials

Imatge d'arxiu d'un control dels Mossos d'Esquadra
Imatge d'arxiu d'un control dels Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra

Un jove de 20 anys, veí de Llagostera, ha estat denunciat pels Mossos d’Esquadra dues vegades, després de conduir begut i trencar el parany que havien fet servir les autoritats per immobilitzar-li el cotxe. Però no només això, i és que posteriorment va penjar a les seves xarxes socials dues gravacions que havia dut a terme dels fets.

El jove va trencar el parany i es va gravar mentre ho feia

Els fets es van iniciar en un control d’alcoholèmia que estaven realitzant al Gironès, i més concretament al municipi de Llambilles. Un conductor que havia estat parat pels Mossos, va donar un resultat positiu de 0,85 mg/l, de manera que les autoritats van procedir a denunciar-lo, ja que és una taxa que es considera penal.

Així doncs, els agents van procedir a immobilitzar el cotxe i van advertir al conductor que no podia tornar a conduir mentre no desapareguessin les causes de la immobilització, és a dir, fins que no es reduís la taxa d’alcohol que havia ingerit. Amb tot, quan al matí es va personar una altra patrulla al lloc dels fets, van comprovar que el vehicle ja no era on l’havien immobilitzat la nit anterior.

A més, per una altra banda havien localitzat uns vídeos a les xarxes socials on apareixia una persona que treia el parany que duia el seu cotxe, i posteriorment també es va registrar mentre conduïa. Tan sols un parell de dies després, que va ser quan van localitzar el responsable dels vídeos, van comprovar que era el mateix conductor que havia estat denunciat tan sols 48 hores abans.

 

#cabroworld

Una publicación compartida de Cabromotor (@cabromotor) el

L’acusat acumula fins a tres denúncies arran els fets

El jove, doncs, va reconèixer que ell mateix havia trencat el parany tan sols mitja hora després que l’haguessin immobilitzat, per tal de poder emportar-se el cotxe del lloc dels fets. Arran tot el que va succeir, les forces de l’ordre van interposar dues denúncies penals contra ell, per delictes contra la seguretat viària i per desobediència greu als agents de l’autoritat.

No només això, ja que també va ser denunciat administrativament acusat de conducció temerària, per haver-se enregistrat mentre conduïa, fet que suposa una multa de fins a 500 euros de sanció, a banda d’una retirada de 6 punts del carnet.

 

#cabroworld

Una publicación compartida de Cabromotor (@cabromotor) el


Comentaris

envia el comentari