Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
detingut

Detingut a Castelló un agressor que era buscat per jutjats catalans

El jove, de 22 anys, acumula diversos delictes com una violació, dos robatoris amb violència i intimidació i dues estafes

detingut
Detingut a Castelló un agressor que era buscat per jutjats catalans| Mossos d'Esquadra

 

La Guàrdia Civil ha detingut aquest dimarts un home de 22 anys i de nacionalitat espanyola com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual —violació) a Almassora  (Castelló, País Valencià).

Ingressat a la presó de Castelló

Era buscat per les autoritats judicials de la zona des de l’octubre de 2017, encara que ha acumulat altres delictes fins ara, entre els quals es comptabilitzen dos robatoris amb violència i intimidació, dues estafes i un delicte contra la seguretat de trànsit. Diverses autoritats judicials reclamaven la seva detenció, concretament per quatre Jutjats de Barcelona i un de Gijón. Actualment, el presumpte agressor es troba ingressat a la presó de Castelló.

El buscaven des de 2017

Les autoritats van començar la seva cerca el dia 15 d’octubre de 2017, quan una dona va denunciar una agressió sexual i un robatori amb violència i intimidació a la platja d’Almassora. Segons la declaració de la víctima, un home se li va acostar i,  després de colpejar-la i amenaçar-la amb una ampolla de vidre, la va agredir sexualment.  Després el presumpte autor es va escapolir amb un vehicle i es va emportar diversos objectes personals de la víctima.

Davant la gravetat dels fets, la Guàrdia Civil d’Almassora va traslladar el cas al Grup d’Investigació de delictes contra les persones de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Castelló, que es va encarregar de la cerca del presumpte agressor. Després d’una llarga investigació, el presumpte autor dels fets ha estat localitzat i detingut pels volts del seu domicili actual  i posteriorment ha estat traslladat a la presó de Castelló.

La Guàrdia Civil ha pogut demostrar la participació del detingut en altres fets delictius a la província valenciana, entre els quals s’aglutinen un robatori d’un vehicle amb violència i intimidació amb una arma de foc simulada a Picassent (València), un delicte contra la seguretat del trànsit amb fugida de les autoritats a Montanejos i diverses estafes en estacions de servei, també a la província de Castelló. 

 

També et pot interessar...