ÚLTIMA HORA

Assassinen a trets un confident de la policia i fereixen un agent al Vallès

Detingut per circular en contra direcció per l'AP-7 a Cambrils

Els fets s'han produït a primera hora del matí d'aquest dissabte
Els Mossos d'Esquadra de Trànsit, en una imatge d'arxiu. | Mossos d'Esquadra

 

A primera hora del matí d'aquest dissabte, dia 10 d'agost, s'ha produït una persecució de pel·lícula a l'autopista AP-7, al seu pas per les comarques de Tarragona. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, els Mossos d'Esquadra han detingut un conductor que circulava en contra direcció a través d'aquesta via.

 

Detingut per circular en sentit contrari a través de l'autopista AP-7

Els fets han tingut lloc poc abans de les sis del matí d'aquest dissabte, dia 10 d'agost. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís que un vehicle es trobava circulant en sentit Tarragona a través de l'AP-7, però ho feia a la calçada destinada a la circulació que va cap al sud, en sentit Tortosa.

 

Els Mossos d'Esquadra han iniciat una persecució per tal d'interceptar el vehicle i evitar que es produís cap accident de trànsit, cosa que, per fortuna, no ha passat. La baixa densitat de la circulació a primeríssima hora del matí ha permès evitar cap mal major i la policia catalana ha pogut detenir l'home per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

 

Fins a set quilòmetres de retenció a primera hora d'aquest dissabte

L'operatiu per detenir el conductor —l'arrest s'ha practicat passades les sis del matí— ha ocasionat, això sí, retencions als vehicles que circulaven en sentit sud a través de l'autopista a aquella hora. L'AP-7 s'ha hagut de tallar fins que s'ha pogut recuperar la normalitat, cosa que ha provocat fins a set quilòmetres de retencions a la zona. Cap a les nou del matí, però, la situació viària ja s'havia normalitzat.