Detingut per conduir massa ràpid per a acomiadar-se de la seva dona a l'hospital

L'home volia acomiadar-se de qui va ser la seva esposa durant més de 35 anys

Desgraciadament, la pandèmia del coronavirus s'ha emportat per davant massa persones: pares, mares, germans, fills, etc. La veritat és que hem après a normalitzar les morts provocades per la Covid-19, així com els ingressats als hospitals i els crítics que ocupen els llits de nostres UCIs, encara que darrere de tot ells hi ha històries amb nom i cognom.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Detingut quan anava a acomiadar-se de la seva dona a l'hospital

Aquests dies, un cas ha cridat especialment l'atenció per la seva emotivitat. El seu protagonista, Arnold Tembo, és un home de 70 anys de Sud-àfrica, al qual el món li va caure damunt després de conèixer el contagi de la seva dona per coronavirus. Malgrat haver superat la malaltia, les seqüeles produïdes pel patogen l'havien deixat en estat crític, i l'hora d'acomiadar-se per sempre estava ja molt a prop. Resignat a no tornar a veure mai més en persona a la seva estimada esposa, l'ancià va decidir acudir a l'hospital on romania ingressada per a acomiadar-se de la millor manera possible. Però no va arribar a temps per un insòlit motiu: va acabar detingut per conducció temerària en el trajecte cap a l'hospital. 

Els metges van negar-li l'alta hospitalària a la seva esposa

Tal com recull el mitjà local 'News 24', que ha pogut parlar amb el senyor Tembo, l'esposa d'aquest es va contagiar de coronavirus i va acabar ingressada i aïllada, per a no propagar encara més el virus. Aquesta situació li havia impedit poder visitar-la, i quan va acabar detingut feia un mes que no la veia. 

Després de superar la malaltia, els professionals mèdics van observar que tenia els pulmons entollats, i van decidir que el millor era romandre ingressada. No obstant això, malgrat la gravetat de la situació que estava sofrint la seva esposa, l'home va considerar que el millor era sol·licitar la seva alta hospitalària i passar així els seus últims dies a la seva casa. 

Els metges, no obstant això, li van negar aquesta possibilitat, a causa de l'estat crític de la dona. «Vaig insistir a anar a l'hospital, però el metge em va dir que per a quan arribés ja seria massa tarda», ha detallat l'home al mitjà citat. No conformant-se amb aquesta resposta, l'ancià va decidir agafar el seu propi cotxe  desplaçar-se el més ràpid possible a l'hospital per a veure amb vida a la seva dona. 

Detingut per conduir massa ràpid per a acomiadar-se de la seva esposa

El problema va ser que l'home va trepitjar massa l'accelerador, arribant a aconseguir una velocitat molt alta i perillosa. És per això que uns agents de la policia de trànsit van decidir parar-li, i posteriorment detenir-li per conducció temerària. 

Arnold Tembo va intentar justificar-se davant els policies, explicant la urgència de la situació, però no va ser suficient per a no acabar en comissaria, on se li va prendre declaració i va ser posat en llibertat a primera hora de la triga d'aquest dia. Per desgràcia, ja era massa tarda, i la seva dona havia mort a causa dels problemes de salut. 

«Només volia escoltar les seves últimes paraules. Estic destrossat», ha assegurat l'ancià, que portava dècades casat amb la qual considerava la dona de la seva vida. «Sé que la gent em diu que sigui fort, però com pots ser fort quan has perdut a algú amb la qual has compartit 36 anys de la teva vida?», es pregunta amb tristesa l'home. 

Malgrat tot, el seu cas seguirà endavant, i la seva conducció podria implicar-li encara més problemes. Pròximament, l'home haurà de comparèixer davant el jutge i donar explicacions, ja que es troba imputat per un delicte de conducció temerària, i no és clar si la seva versió dels fets servirà per a guanyar-se el perdó dels jutges.


Comentaris

envia el comentari