Detingut per conduir temeràriament i fugir dels Mossos a la C-65 gironina

L'home, que circulava en una motocicleta, va fugir d'una patrulla quan aquesta el va voler aturar perquè duia doblegada la matrícula del vehicle
Imatge dels Mossos en un control de velocitat | cedida

 

Un home va ser detingut el passat dissabte a la tarda pels Mossos d'Esquadra per conduir de manera temerària una motocicleta i fugir quan els agents el van voler aturar. Els fets van tenir lloc al voltant de les cinc de la tarda a la C-65, dins del terme municipal de Caldes de Malavella, a la comarca de La Selva.   

 

Una patrulla de motoristes de l'àrea de Trànsit dels Mossos estava fent un control a la C-65 quan van detectar que una motocicleta circulava amb la matrícula doblegada. Davant d'aquesta infracció, els agents van seguir el vehicle per aturar-lo, però, el conductor quan va veure que el seguien, va fugir conduint temeràriament, fent cas omís de les indicacions dels policies

 

El motorista conduïa drogat i sense carnet   

El motorista va fer la seva fugida conduint a gran velocitat i fent avançaments de manera imprudent en trams on està prohibit fer-ho. La patrulla dels Mossos el va perseguir fins que el detingut, un jove de 27 anys i veí de Lloret de Mar, va patir un accident a l'altura de Caldes de Malavella. Els agents van haver d'anar darrere seu a peu, ja que l'home va provar de fugir corrents. Finalment, seria arrestat minuts després. 

 

Els agents van trobar a la motocicleta substàncies estupefaents, així que li van fer una prova d'alcoholèmia i un test de drogues al conductor. Aquest, va donar positiu per drogues. L'arrestat també va ser denunciat administrativament pels Mossos, ja que conduïa sense la llicència de conduir A, necessària per portar motocicletes, havia perdut tots els punts en el seu permís de conduir i el vehicle no estava assegurat i tenia la ITV caducada.  

 

El detingut té antecedents per delictes a la seguretat viària 

Segons han confirmat fonts policials, el detingut té diversos antecedents per delictes contra la seguretat viària. Pels fets ocorreguts dissabte a la tarda, els Mossos d'Esquadra l'acusen de ser l'autor de dos delictes, un de conducció temerària i un altre de resistència i desobediència als agents de l'autoritat, que se sumen a les diligències administratives obertes. L'home detingut passarà a disposició judicial d'un jutjat d'instrucció en les pròximes hores.