URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

Detingut un home per intentar degollar la seva exparella a Girona

Els fets han tingut lloc en un bar del barri de Sant Narcís | L'home va trencar una ampolla de vidre per la meitat, i va prometre un «bany de sang»

Diversos vehicles dels Mossos d'Esquadra en una imatge d'arxiu
Diversos vehicles dels Mossos d'Esquadra en una imatge d'arxiu | Cedida

Un home va intentar degollar la seva dona amb una ampolla de vidre trencada per la meitat aquest dimecres, després que la víctima intentés posar fi a la relació que mantenien. Segons explica el 'Diari de Girona', els Mossos d'Esquadra van aconseguir detenir l'autor de l'agressió la mateixa nit dels fets al municipi de Salt, a la comarca del Gironès. 

Va ferir la víctima amb una ampolla trencada

Tot va tenir lloc al voltant de les vuit del vespre, en un bar del barri de Sant Narcís de Girona. La dona ja li havia expressat a la seva exparella les intencions de donar per acabada la relació, però dimecres el detingut es va presentar al local mencionat, on la víctima estava reunida amb unes amigues. En un primer moment, va amenaçar que hi hauria «un bany de sang» si el deixava, però davant la negativa de la dona a seguir amb ell va agafar una ampolla, i la va trencar amb intenció de ferir-la al coll. 

La dona va aconseguir esquivar-lo, però tot i això va rebre un tall considerable a la galta. Després del fracassat primer intent per posar fi a la vida de la seva exparella, l'home va abandonar el local, però poc després va tornar amb la intenció de tornar a atacar-la. Ella, però, ja es trobava a la cuina del bar, on diverses persones van intentar aturar la seva hemorràgia a l'espera d'un equip mèdic, alhora que es va avisar als Mossos d'Esquadra. 

El detingut va amenaçar els agents dels Mossos

En arribar al lloc dels fets els agents de policia, l'acusat ja havia fugit. Al mateix temps, al lloc es va desplaçar una unitat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), tot i que la dona va ser transportada amb un cotxe particular fins a un centre hospitalari. 

La policia va iniciar llavors la recerca per tal de trobar l'autor dels fets, que finalment va ser trobat a Salt. L'home estava molt alterat, presentava també una ferida al coll, i a la mà encara duia l'ampolla trencada, amb la qual va amenaçar els agents de punxar-los si aproximaven. Finalment, els agents van aconseguir immobilitzar-lo i detenir-lo cap a dos quarts de deu del vespre. 

No consta cap denúncia pels fets

Es tractava d'un home de 31 anys, veí de Girona i amb antecedents, que va ser acusat d'un delicte de maltractament a l'àmbit de la llar, i també un d'atemptat contra l'autoritat. L'acusat va ser traslladat a l'Hospital de Santa Caterina de Salt per rebre atenció mèdica per la ferida que tenia al coll, i posteriorment va passar a disposició dels jutjats de Girona. 

Pel que fa a la víctima, una dona de 35 anys i nacionalitat dominicana, va ser traslladada a l'Hospital Josep Trueta de Girona, des d'on va ser derivada cap a l'Hospital de la Vall d'Hebron. Allà li van posar 35 punts per la gravetat de la ferida que presentava, i va passar la nit. Per ara, segons el mitjà citat, no consta que hagi presentat cap denúncia pels fets ocorreguts. 


Comentaris

envia el comentari