Detenen un lladre en deixar-se el mòbil en un bar de Berga

Els Mossos han pogut enxampar-lo perquè al jove li va caure el telèfon a l’interior de l’establiment

Els Mossos d'Esquadra han aconseguit detindre un lladre perquè li va caure el mòbil al lloc dels fets
Els Mossos d'Esquadra han aconseguit detenir un lladre perquè li va caure el mòbil | Mossos d'Esquadra.

Ràpida investigació policial gràcies a un telèfon mòbil. Un home ha estat detingut, acusat de ser un dels presumptes autors d’un robatori en un bar de Berga, després que li caigués el mòbil a terra mentre estava cometent un furt en un bar de la localitat de la Segarra.  Va ser a partir d'aquest punt, doncs, quan els Mossos d'Esquadra el van poder identificar per, posteriorment, detenir-lo. 

Segons han explicat fons policials a 'Nació Digital', els fets van tenir lloc aquest dimarts 4 de desembre al voltant de les 2.00 hores de la matinada, quan dos homes van entrar en un restaurant especialitzat en cuina gallega i tapes localitzat al Passeig de la Indústria de la capital berguedana. Un testimoni va alertar la policia perquè va veure com dues persones que no es podien distingir per anar molt tapats, sortien del local amb una actitud molt sospitosa. 

El detingut ha quedat en llibertat

Els lladres van endur-se tots els diners que contenia la caixa registradora del ‘Rincón Gallego’, però no van escapolir-se sense deixar rastre. Els Mossos d’Esquadra han confirmat que a un dels homes li va caure el mòbil dins de l’establiment, per tant, aquesta pista ha estat clau per poder tirar endavant la investigació amb celeritat i, finalment, detenir un dels dos lladres.

La Fiscalia de menors ha deixat en llibertat el lladre detingut
La Fiscalia de menors ha deixat en llibertat el lladre detingut | CEDIDA

No obstant això, el detingut ha resultat ser un jove menor d’edat i, per tant, ha estat posat a disposició de la fiscalia de menors que l’ha deixat en llibertat. Ara per ara, però, els agents dels Mossos d’Esquadra encara continuen la investigació per esclarir la identitat del segon presumpte autor del robatori. 

A més a més, segons han explicat també des de la policia, no és estrany que es trobin objectes personals o, fins i tot, documentació dels autors d’un robatorial lloc dels fets. Així doncs, gràcies a aquestes troballes que es converteixen en pistes clau, els agents poden identificar els culpables amb més rapidesa.

Denuncien manca d’higiene a l’hospital de Berga

La situació de l’Hospital Sant Bernabé de Berga és bastant crítica. Els seus treballadors van emetre un comunicat el passat mes de novembre en el qual denuncien la manca d’higiene que pateix el centre hospitalari. Segons van explicar, la neteja que es du a terme és de «supervivència», molt escassa, ja que realment només tenen 2 o 3 treballadores que «fan el que poden».


Comentaris

envia el comentari