Detingut a Barcelona per portar 1.000 pastilles d'èxtasi i 1,5 kg d'speed

A més, l'individu també portava 1.000 euros en efectiu

Imatge de les bosses en les quals portava la droga el detingut
Imatge de les bosses en les quals portava la droga el detingut | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut una persona a Barcelona, concretament al barri de Gràcia, després d'haver estat trobat amb grans quantitats de droga amagada. Segons informació proporcionada pel cos de seguretat a les seves xarxes socials, l'individu portava unes 1.000 pastilles d'èxtasi i 1,5 kg d'speed en dues bosses diferents.

A més d'això, els agents han assegurat que el detingut portava també 1.000 euros en efectiu. Per tot això, els Mossos van procedir a la seva detenció, després d'haver descobert les drogues i els diners, al barri barceloní mencionat. 

Barcelona registra 21 delictes cada hora

Aquest es tractaria només d'un dels delictes que es detecten cada dia a Barcelona. La capital catalana presenta uns números delictius preocupants i la sensació d'inseguretat a la ciutat és cada cop més elevada, segons les dades. L'última que s'ha pogut conèixer és una de les més sorprenents: es calcula que a Barcelona hi ha 21 delictes cada hora. Això suposaria una mitjana de 500 delictes durant les 24 hores que té un dia.

Cal mencionar, però, que precisament degut aquestes xifres cada cop s'estan fent més operacions policials a la capital per frenar els delictes. De fet, segons el comissari de Seguretat barceloní, Amadeu Recasens, durant aquest any 2018 s'han tancat a la capital 103 narco pisos i 51 clubs cannàbics il·legals.

Els Mossos d'Esquadra, en arxiu
Els Mossos d'Esquadra, en arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

El mateix comissari va afirmar en una roda de premsa sobre el tema, que la Guàrdia Urbana de Barcelona troballa en conjunt amb el cos de Mossos d'Esquadra per intentar erradicar els actes vandàlics que succeïxen contínuament a la ciutat en el mínim temps possible.

Violenta manifestació okupa a Gràcia

Entre tots aquests actes vandàlics trobem, per exemple,una manifestació succeïda aquesta setmana. Membres de la comunitat okupa van sortir als carrers del barri barceloní de Gràcia el passat dijous per protestar contra el tancament d'un centre. Durant la manifestació les persones concentrades van arribar a trencar vidres, llençar coets i trencar també mobiliari urbà.


Comentaris

envia el comentari