YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Detingut per estafar 20.000 euros a una veïna d'edat avançada a Sant Cugat

L'home aprofitava que tenia una còpia de les claus per entrar a la nit i treure-li diners amb la targeta bancària, de la qual en sabia el PIN

Mossos d'Esquadra
L'home va aprofitar la confiança dipositada en ell per estafar més de 20.000 euros a la dona | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home a Sant Cugat del Vallès per haver estafat més de 20.000 euros a una veïna d'edat avançada, aprofitant-se de la confiança que havia dipositat en ell. L'arrest va tenir lloc el passat 16 d'abril, després que la dona, de 81 anys, denunciés que havia patit extraccions al seu compte bancari per un import de 20.400 euros. 

A partir de la denúncia, els Mossos van encetar una investigació per tal de trobar la persona que hauria comès els fets. Després de les primeres indagacions, tot va apuntar a un veí de 47 anys, el detingut, que feia 5 anys que tenia les claus de casa de la dona. Ella, després que aquest s'hagués guanyat la seva confiança, li havia facilitat una còpia per una possible emergència però no pas perquè tingués lliure accés al seu domicili, segons explicava 'TotSantCugat'.

Et pot interessar: S'entrega l'estafador gironí que ha robat milions d'euros fent-se passar per 'broker'

Coneixia el PIN de la targeta de la dona

El treball policial va permetre comprovar que l'autor de les transaccions era el veí de la dona. Segons sembla, entrava en el pis mentre ella dormia i l'agafava la targeta bancària, d'on treia diners sense que se n'adonés. El detingut tenia coneixement del número PIN de la targeta, ja que era habitual que acompanyés a la senyora gran quan aquesta havia de fer alguna gestió bancària.

Els Mossos d'Esquadra el van detenir el 16 d'abril | Mossos d'Esquadra

L'arrestat, que no té antecedents policials, va ser dut davant el jutge en funcions de guàrdia de Rubí l'endemà de la seva detenció. El magistrat va decretar la seva llibertat amb càrrecs i va establir una ordre d'allunyament amb la víctima.   


Comentaris

envia el comentari