rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

Un accident de trànsit deixa 2 ferits greus a la T-11 al Baix Camp

Detingut un fals dentista que treballava en unes instal·lacions insalubres i amb eines precàries a Barcelona

L'home, veí de Sant Boi, tenia la clínica situada al carrer Espronceda de Barcelona i havia rebut diverses denúncies
Imatge del centre on operava el fals dentista | mossos d'esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir a principis de la setmana passada un fals dentista que oferia tractaments en unes instal·lacions insalubres i amb eines precàries. L'home, veí de Sant Boi i que tenia la clinica situada al carrer Espronceda de Barcelona, va ser arrestat per un presumpte delicte d'estafa i per intrusisme professional. 

 

El passat dimarts, 17 d'abril, diversos agents de la comissaria de Sant Martí es van desplaçar fins a la clínica dental per comprovar la veracitat de les denúncies que havien arribat —la primera era de l'abril de 2015— i per esclarir els fets. 

 

Els agents, finalment, van detenir el fals dentista en veure l’estat «precari i insalubre» de les instal·lacions i després que l'home reconegués que no tenia la tiulació adeqüada. 

 

Una de les taules de l'establiment | mossos d'esquadra

 

 

  

 

 

Tres anys darrere del fals dentista 

El 15 d’abril de 2015 els Mossos van rebre la primera denúncia. El denunciant, un home que relatava que havia acudit a la clínica dental situada al carrer Espronceda de Barcelona, relatava que durant la primera visita li van fer un pressupost de 1580 euros que va abonar en la seva totalitat. 

 

El pagament, així mateix, va quedar acreditat amb una factura i un segell de la clínica dental, tot i que només se li va realitzar una extracció dental i unes cures. Finalment, en veure que li era molt complicat dur diverses gestions amb la clínica i veure que no podia contactar amb el dentista, l'home va optar per denunciar l'estafa. 

 

Algunes de les eines de l'espai | mossos d'esquadra

 

Temps després, el fill del primer denunciant i una amiga seva van seguir el mateix camí i també van denunciar-lo. 

 


 

Llibertat emb càrrecs per l'home

Tot i que la investigació continua oberta i no es descarta que hi hagi més persones que hagin estat víctimes de la pràctica abusiva, el detinguit va quedar en llibertat amb càrrecs.