Enxampen un home amb un fusell de guerra a l'Alt Empordà

L'arrestat no tenia permís d'armes, ni tenia el fusell registrat

Guardia Civil fusell
L'home no tenia els permisos per a la tinença d'armes, i el fusell tampoc estava registrat | Catalunya Diari

 

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 67 anys i de nacionalitat espanyola que portava un fusell de guerra al maleter del cotxe. La policia estava fent controls aquest dimecres 21 d'agost a l'N-II en el seu pas per la Jonquera (Alt Empordà) quan va aturar el vehicle que conduïa l'arrestat. 

Una vegada van haver identificat l'home, van registrar el maleter i van trobar-li la funda d'una arma. A l'interior hi havia un fusell de guerra de la marca Mauser del calibre 792PR fabricat a la Corunya. Després que la Guardia Civil demanés el permís de tinença d'armes, el conductor va respondre que no en tenia

Posteriorment, els agents de la benemèrita van comprovar que l'arma no estava registrada en cap base de dades. Els Guardia Civils van comprovar que l'arma funcionavaperfectament i tan sols calia carregar-la. Per això van detenir l'home per tinença il·lícita d'armes i van confiscar-li el fusell.

Troben el cadàver d'un home a l'N-II, a Capmany a l'Alt Empordà

Només un dia abans de requisar el fusell a aquest home en qüestió, molt a prop de La Jonquera, a l'altura de Capmany, van trobar el cadàver d'un home als marges de la mateixa N-II. Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per a determinar les causes de la seva mort. 

Segons fonts de la investigació, al voltant de les 10.40 hores del matí, un conductor i el seu acompanyant que circulaven en direcció nord per la carretera N-II han vist en un marge de la carretera un home estirat, entre unes herbes a un metre de la via. Van avisar immediatament als Serveis d'Emergències. 

Una vegada es va confirmar que estava mort, tot apunta al fet que des de feia unes hores, es va obrir una investigació per intentar identificar la víctima, que no portava documentació a sobre, i determinar si la causa de la mort ha estat natural, accidental o criminal. Segons fonts policials, una de les principals hipòtesis apunta que va morir atropellat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari