rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Detingut a Girona després d'intentar viatjar a Navarra per matar la seva exparella

El detingut era un veí gironí que tenia una ordre d'allunyament d'alt risc sobre una dona navarresa per haver-la amenaçat de mort

Diversos agents dels Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Girona després que intentés viatjar fins al municipi d'Olite, a Navarra, amb la intenció de posar fi a la vida de la seva exparella sentimental.

 

L'acusat tenia una ordre d'allunyament d'alt risc per haver-la amenaçat de mort, i en el moment de la seva detenció es disposava a viatjar fins al lloc on vivia la dona. La intenció de viatjar de Girona fins a Navarra es va conèixer després que el centre COMETA, revés un avís que informava que un home viatjaria amb tren fins a Navarra per matar a la seva exparella.

Aquesta alerta es va fer arribar a la policia navarresa que van procedir a realitzar les investigacions pertinents. Finalment, la polsera que portaven tant la víctima com l'agressor el qual tenia una ordre d'allunyament per amenaces de mort, va geolocalitzar a l'home en una estació de tren de Girona.

 

Va ser llavors quan diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra es van mobilitzar per tal de detenir a l'home gironí abans que pogués sortir cap a Navarra. Segons la Policia Foral, aquesta actuació es va realitzar ràpidament.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris