Detingut un home per masturbar-se en un autobús i ejacular a sobre d'una nena a València

Una de les germanes va vore que l'altra posava una cara estranya i li va preguntar si l'home l'havia tocada

Les xiquetes anaven dretes perquè l'autobús estava ple de gent | Europa Press

Agents de la Policia Nacional han detingut en València a un home de 54 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual, després de, pel que pareix, masturbar-se en un autobús en presència de dues germanes, menors d'edat, i ejacular en la roba d'una d'elles.

Els agents van intervindre algunes peces de roba de les menors que tenien taques per a la seua corresponent anàlisi. Les investigacions es van iniciar en gener del 2015, quan els agents van tindre coneixement de què un home s'havia masturbat dins d'un autobús de l'EMT en presència de dos menors.

Durant les investigacions, els policies van poder saber que les víctimes anaven en l'autobús dretes perquè hi havia molta gent, quan una d'elles es va adonar que la seua germana posava una cara estranya. La germana li va preguntar si l'havia tocada l'home que anava darrere d'elles i li va dir que sí.

Localitzat a través del semen de la roba

En posar-se entre l'home i la seua germana, la xica va notar que la roba de la menuda estava impregnada d'una substància que podria ser semen, perquè, pel que pareix, s'hauria masturbat en la seua presència, fet pel qual les xiquetes van baixar de l'autobús.

Una volta en sa casa, la mare de les menors va llavar les peces en la llavadora, però molt poc després d'haver-li donat a començar, la va parar i va cridar a la Policia per a donar compte dels fets i entregar la roba.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents han pogut donar amb el sospitós, que va ser localitzat i detingut com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual. El detingut, amb un antecedent policial, ha passat a disposició judicial.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari