Detingut un home per posar càmeres a la dutxa i espiar la seva parella i les seves filles a Barcelona

Ha succeït a la zona de Nou Barris de la capital catalana, i l’acusat passarà a disposició judicial demà

Dona sent gravada per una càmera
Les filles de l'acusat van començar a sospitar de les seves actituds i van trobar càmeres a la dutxa | EFE

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home a Nou Barris, Barcelona, acusat de posar una càmera a la dutxa de la seva parella per gravar-la a ella i a les seves dues filles, ambdues majors d’edat. Segons el digital ‘Metrópoli Abierta’, el detingut és un home de 55 anys de nacionalitat equatoriana.

Les filles sospitaven d'ell

Segons el mitjà, l’acusat s’havia mudat a casa de la seva nova parella fa uns mesos, al districte de Nou Barris de la capital catalana. Les filles de la parella, d’edats entre 25 i 27 anys, van començar a sospitar de l’actitud de l’home. Va ser aleshores quan van investigar i van trobar una càmera de gravació enfocant a la dutxa on tenien accés les joves i la seva mare.

Quan la van desinstal·lar, van trobar una targeta de memòria que contenia diverses imatges compromeses de les dones, a més de proves gràfiques de l’home col·locant la càmera a la dutxa. Quan van adonar-se del que estava succeint, van acudir als Mossos d’Esquadra, que van detenir el sospitós. El detingut passarà a disposició judicial demà.

 

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari