Els Mossos detenen un home acusat d'incendiar dues vegades un pis a la Barceloneta

El 'Chino' va originar dues vegades incendis a casa del seu pare després d'una forta discussió

Imatge d'arxiu dels Bombers de la Generalitat
Imatge d'arxiu dels Bombers de la Generalitat de Catalunya   | Twitter

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest passat diumenge 6 de gener a un home acusat d'incendiarel domicili familiar del seu pare situat al barri barceloní de la Barceloneta. Sembla que el foc el va originar el fill de l'home que vivia en un dúplex situat a la tercera planta d'un bloc de pisos del passeig Salvat-Papasseit.

Es tracta d'un home conegut al barri com el 'Chino'. Segons explica 'La Vanguardia', les barrales i discussions entre ell i el seu progenitor eren molt habituals. Per tant, a ningú el va sorprendre com va acabar l'últim episodi entre els dos, amb l'habitatge incendiat.

Incendia dues vegades seguides casa del seu pare

Les flames van generar molt de fum però pocs d'anys materials. Van resultar ferits el pare del 'Chino' y un altre home que també estava dins del domicili. Tots dos van haver de ser traslladats al CUAP de la Barceloneta per ser atesos per una intoxicació.

Però aquest incident no va ser suficient per 'Chino' que després d'incendiar casa del seu pare el dissabte a la nit, va tornar-hi diumenge al matí. Segons relaten veïns de la zona a 'La Vanguardia': «El 'Chino' no va quedar satisfet amb el que va fer i va tornar al matí, molt aviat, amb un bidó de gasolina, disposat a posar fi amb el que havia començat».

Detingut després de quedar mirant les flames des del carrer

Llavors, les flames van cremar completament la vivenda. Tal va ser la columna de fum que era visible des del Moll de la Fusta i més de 45 persones van haver d'abandonar les seves cases. De fet, alguns dels afectats expliquen que el 'Chino' es va quedar plantat davant de l'edifici mentre cremava.

Hores després d'originar aquest segon incendi a casa del seu pare, els Mossos d'Esquadra el van detenir a ple carrer. Segons fonts municipals, la majoria dels més de 45 veïns que van haver de desallotjar casa seva, van poder tornar-hi. Però el pare del detingut va haver d'anar a casa d'un familiar pels danys causats per les flames.


Comentaris

envia el comentari