ÚLTIMA HORA

👉 El Govern estudia excloure els nens de la limitació de les reunions

Detingut un jove per robar en l'interior de cotxes estacionats a Lleida

Anava acompanyat per un menor d'edat de 17 anys

Material del robatori a Lleida
Material del robatori a Lleida | Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana ha rebut aquesta matinada un avís d'un possible robatori en interior d'un vehicle estacionat al carrer Santa Cecília de Lleida per dos joves. Poc després, a l'1.15 hores, una patrulla ha observat al carrer Governador Montcada dos joves que coincidien amb la descripció donada, els quals miraven entre els vehicles estacionats en aquesta zona. Tot seguit, en adonar-se de la presència policial, un d'ells que portava una bossa l'ha llançat entre uns matolls mentre marxaven caminant. 

Els agents han aturat aquests joves a la rambla d'Aragó i els han identificat com a M.B.S., de divuit anys, nascut al Marroc i veí de Lleida, i un noi de disset anys, nascut al Marroc i amb domicili a un centre de menors d'una població pròxima a Lleida. Els agents han comprovat que aquest noi constava com a desaparegut i per aquest motiu l'han traslladat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra per tal de retornar-lo al centre. Alhora els agents han comprovat que dins la bossa que havia llançat M.B.S. hi havia un tornavís, set encenedors, una llanterna, unes ulleres, uns auriculars i altres objectes diversos, i ho han comissat tot atès que podia ser producte d'algun robatori en interior de vehicle. 

Tot seguit, els agents han comprovat que a la zona d'estacionaments de l'avinguda del President Josep Tarradellas hi havia dos vehicles forçats, un dels quals tenia un rètol amb el nom d'una empresa de la qual hi havia papers dins la bossa comissada a M.B.S. Poc després el conductor d'aquest vehicle ha confirmat que diversos objectes que li faltaven a l'interior del seu vehicle coincidien amb alguns que hi havia dins la bossa. Davant aquests fets, els agents han detingut M.B.S. com a presumpte autor de dos delictes de robatori en interior de vehicle.

Altres actuacions de la Urbana aquesta setmana a Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar aquest dimecres a la tarda fins a la Biblioteca Pública de Lleida, a la rambla d'Aragó, en rebre un avís del vigilant d'aquest edifici en el qual informava que tenien retingut un individu que havia fet una pintada a la façana de la Biblioteca. Un cop al lloc, els agents van identificar aquest individu, de 46 anys i veí de Lleida, i van fer la denúncia corresponent per deslluïment de béns immobles.

D'altra banda, dimecres al vespre es va produir un accident de trànsit entre dos turismes que van col·lidir a la plaça Europa i en el que només es van produir danys materials. Els agents van identificar els conductors implicats en aquest accident i van comprovar que un d'ells, de 28 anys, nascut a Romania i veí de Lleida, no li constava en vigor cap mena de permís de conduir perquè no l'havia obtingut mai. Davant aquests fets els agents van fer la denúncia i les diligències penals per conduir sense haver obtingut mai el permís. Un conductor substitut es va fer càrrec del vehicle. 


Comentaris

envia el comentari