YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El detingut per l'assassinat de la nena de Vilanova té una filla de la mateixa edat

Ho ha confirmat una amiga dels pares de la víctima a 'El programa de Ana Rosa'

A l'espera que arribi el detingut
Tothom estava a l'espera que arribés el detingut | Guillem RS.

 

 

El detingut per l'assassinat de la nena de Vilanova té una filla de la mateixa edat, segons ha confirmat una amiga dels pares de la víctima a 'El programa de Ana Rosa'. Fins ara, l'única informació de què disposàvem sobre el presumpte culpable era que tenia problemes psicològics.

Segueixen obertes moltes incògnites pel que fa a l’assassinat de Laia Alsina, una nena que va desaparèixer després de dur a terme una visita als seus avis. El motiu era acomiadar-se d’ells, ja que avui estava previst que marxés d’excursió amb els seus companys de classe.

Els tiets de la nena van ser els que la van trobar

Segons les últimes informacions, va ser un tiet de la Laia el que va trobar el cos sense vida de la menor. Després de ser alertats pel pare de la nena, diversos familiars i coneguts van dedicar una estona a buscar la Laia per la zona propera al bloc de pisos, conjuntament amb els Mossos d’Esquadra.

Però la nena no apareixia per cap lloc. Ni al parc Charlie Rivel, ni a cap dels carrers que envoltaven el barri. I com que ningú l’havia vist sortir de l’edifici, van començar les primeres sospites. En primer lloc, els dos tiets junt amb una patrulla de Mossos van registrar a fons el domicili dels avis, per comprovar que la Laia no s’hagués amagat per algun racó. Com que no van tenir èxit, van decidir continuar amb la cerca per la resta de pisos del bloc.

Van entrar a la força i van trobar el cos sense vida de la Laia

Quan van arribar a la casa del presumpte culpable, va haver-hi quelcom que no els va donar bona espina. L’home va sortir amb una tovallola –com si acabés de sortir de la dutxa– i els hi va dir que no en sabia res.

Un cop va haver marxat la patrulla, els dos familiars van decidir tornar a temptar la sort. Aquesta vegada, en comprovar que les explicacions que donava no els convencien, van agafar l’home i van entrar sense el seu permís a l’habitatge. Finalment, van trobar el cos sense vida de la Laia en una de les habitacions, amb ferides d’arma blanca i clars signes d’ofegament.


Comentaris

envia el comentari