IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Detingut un lladre després d'una perillosa persecució per Terrassa

La Policia Municipal el va seguir, ja que va cometre una infracció circulant en motocicleta, i van acabar comprovant que el vehicle era robat

La Policia Municipal de Terrassa el va detenir després de perseguir-lo per Ca n'Anglada
La Policia Municipal de Terrassa el va detenir després de perseguir-lo per Ca n'Anglada | Cedida

Un home va ser detingut per la Policia Municipal de Terrassa el passat 1 de novembre després d’una espectacular persecució pels carrers del Barri de Ca n’Anglada. L’home, que conduïa una motocicleta, va desobeir les ordres dels agents, que el van seguir després que cometés una infracció. Quan el van aconseguir aturar, van comprovar que el vehicle era robat.

Tot va començar al voltant de les set de la tarda. Va ser llavors quan una patrulla de la Policia Local va detectar que un motociclista havia fet un gir prohibit per accedir al carrer de Sant Tomàs. Els agents li van fer els senyals lluminosos i sonors perquè s’aturés però l’infractor va iniciar la seva fugida.

Va emprendre una perillosa fugida pel barri de Ca n’Anglada

Els policies van haver de perseguir a gran velocitat al fugitiu per diversos carrers del barri de Ca n’Anglada. El conductor de la moto va continuar conduint cometent múltiples infraccions fins que va perdre el control del vehicle al carrer de Santa Cecília. Aquí va caure el terra i, tot i patir algunes contusions, va llençar el casc i va continuar la seva fugida a peu dirigint-se al sector Montserrat.

Els agents el van seguir fins que el van poder atrapar al carrer de Navarra. Després de fer les comprovacions pertinents, van descobrir que hi havia una denúncia del robatori del vehicle en la comissaria dels Mossos del barri barceloní de Sant Gervasi.

El motorista va voler evitar la seva detenció explicant que havia comprat la moto i el casc a una altra persona per 60 euros. Els agents no es van creure aquesta versió i el van arrestar, no com va passar fa unes setmanes amb quatre lladres que van poder escapar després d'una espectacular persecució per la C-58 entre Sabadell i Terrassa.

El lladre va ser traslladat a l’Hospital amb diverses contusions

L’home, que està acusat d’un delicte de robatori i de diversos delictes contra la seguretat viària, va haver de ser traslladat a l'Hospital Universitari de MútuaTerrassa. En aquest centre hospitalari el van atendre de múltiples contusions de caràcter lleu. La Policia Municipal de Terrassa ja ha pogut contactar amb el propietari de la motocicleta i li ha retornat.


Comentaris

envia el comentari