Detingut per molestar unes noies i amenaçar amb una navalla uns joves a Manresa

El veí de Manresa estava molestant dues noies quan una desena de joves l’hi ha retret l’acció i ell els ha amenaçat amb una arma blanca

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per amenaçar amb una navalla un grup de joves a Manresa
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per amenaçar amb una navalla un grup de joves a Manresa | CatalunyaDiari.cat

Durant el migdia d’aquest dimecres, 17 d’octubre, els Mossos d’Esquadra  handetingut a Manresa un  home acusat d’amenaçar greument amb una arma blanca un grup de joves de l’institut Lacetània. Ho ha fet, així mateix, després d’haver molestat insistentment dues noies mentre passejaven pel carrer. 

Els fets han tingut lloc al voltant de les 14.00 hores, quan diverses persones han trucat al Servei d’Emergències 112 per alertar-los que a l’avinguda de les Bases de Manresa hi havia una baralla entre un home i una desena de joves, la majoria d'ells menors d’edat.

Amenaça amb una navalla un grup de joves

Ràpidament han alertat els Mossos d’Esquadra, que han desplaçat fins al lloc dels fets un parell d’unitats i una dotzena d’agents de l’ARRO, Àrea Regional de Recursos Operatius, a més a més d’una ambulància d’urgències mèdiques que finalment no s’ha necessitat.

En el moment en el qual els agents de policia han arribat a l’avinguda de les Bases, han pogut comprovar que un home, de 44 anys i veí de Manresa, estava empunyant una navalla amb la qual amenaçava un grup de joves que estaven envoltant-lo. Els Mossos d’Esquadra han demanat a l’home que baixés l’arma i, a continuació, han procedit a identificar als presents, tant a l’home com al grup de nois i als testimonis dels fets. Posteriorment, els Mossos han detingut l’adult acusat per amenaces greus amb arma blanca.

L'home detingut estava molestant dues noies pel carrer
El detingut estava molestant dues noies pel carrer | Twitter

L'home molestava dues noies

Segons han explicat els testimonis i la desena de joves que estaven presents al lloc de la baralla, l’home ha molestat dues noies fent-se molt pesat i provocant que l’increpessin. Arran d’aquesta situació, els alumnes de l’institut Lacetània li han retret la seva actuació i l’home ha tret una navalla amb la qual els ha amenaçat.

La baralla entre l’home i els joves estudiants ha estat molt acalorada, però en cap moment han arribat a agredir-se físicament i no ha calgut el servei de l’ambulància que s’ha desplaçat fins a l’avinguda de les Bases de Manresa. Finalment els agents dels Mossos d’Esquadra han procedit a detenir l’home acusat d’amenaçar greument els joves amb una arma blanca.


Comentaris

envia el comentari