Detingut un motorista per circular a 195 km/h en un tram de 90 a la Ribera d'Ebre

El conductor, de nacionalitat alemanya, va ser detingut el dia següent quan el van recòneixer en un grup de motocicletes

moto a gran velocitat
Els Mossos d'Esquadra detenen un motorista a la Ribera d’Ebre per circular a 195 km/h per la C-44 en un tram limitat a 90 km/h | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest passat dijous, 2 de maig, el conductor d'una motocicleta com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per circular a una velocitat penalment punible. Els fets, però, van succeir durant un control de velocitat l'1 de maig, en un control a la carretera C-44, dins el terme municipal de Tivissa, a la Ribera d'Ebre. 

Enxampen l'endemà al motorista que circulava a 195 km/h

L'1 de maig, els Mossos d'Esquadra van muntar un control de velocitat a la carretera C-44, concretament, en el punt quilomètric 21, al seu pas pel municipi de Tivissa, a la Ribera d'Ebre. En el transcurs de l'operatiu, als voltants de les 11.50 hores, el cinemòmetre va detectar una motocicleta que circulava a 195 km/h, més del doble de la velocitat màxima permesa en aquesta via, que és de 90 km/h. Els fets van ser captats pel radar, però els agents no van poder aturar la motocicleta i notificar-li la infracció al seu conductor i únic ocupant.

Tanmateix, l'endemà dels fets, als voltants de les 13 hores, els mateixos agents es trobaven realitzant un altre control de velocitat a la carretera C-12, en el punt quilomètric 44,5, dins del terme municipal de Benifallet, al Baix Ebre, quan van aturar un grup de motoristes. Entre tots aquests, els mossos van reconèixer al titular de la motocicleta que va realitzar la infracció, el qual anava amb la mateixa indumentària.

En manifestar que el dia anterior també era ell qui conduïa la moto, en ser un ciutadà estranger i no resident a l'Estat, va quedar detingut per un delicte contra la seguretat viària. En aquest sentit, el detingut, de 42 anys i de nacionalitat espanyola, ha passat avui a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Tortosa i s'ha decretat la seva llibertat amb càrrecs. 


Comentaris

envia el comentari