Detenen un motorista a Lloret de Mar per publicar un vídeo a les xarxes circulant a més de 250 km/h

La Policia Nacional remarca la importància de la col·laboració ciutadana

La Policia Nacional ha detingut aquest dimecres, 20 de juny, un motorista a Lloret de Mar, a la Selva, després que diverses persones denunciessin un vídeo que el mateix conductor havia penjat al seu compte personal d’Instagram on se’l veia circulant a 250 km/h.

Així doncs, i segons han explicat fonts de la policia espanyola en un comunicat, el motorista havia publicat a Instagram, així com a altres xarxes socials, diversos vídeos circulant a altes velocitats en vies urbanes i interurbanes. Unes imatges que van ser gravades gràcies a una càmera que el mateix conductor duia integrada al casc.

Detingut gràcies a la col·laboració ciutadana

Els agents remarquen que la investigació es va poder iniciar gràcies a la col·laboració ciutadana, ja que a través del correu electrònic redesabiertas@policia.es, els usuaris van denunciar els vídeos i la temeritat d'aquest conductor a la carretera. Així doncs, i després de comprovar els fets denunciats, els agents van aconseguir localitzar l'URL a través de la qual havien estat publicades les imatges. 

A partir d'aquí, i després d'una minuciosa anàlisi del perfil, els agents van seguir el rastre de l'usuari i el van identificar com el propietari i conductor del vehicle. Una anàlisi que també va permetre descobrir com l'autor dels fets va augmentar, considerablement, el nombre de vídeos publicats durant l'última setmana, amb l'objectiu de guanyar més seguidors i així obtenir una major remuneració econòmica

Tanmateix, la motocicleta, que ja ha sigut intervinguda per la Policia Nacional, tenia un sistema d’ocultació de la matrícula per evitar ser fotografiat pels radars. En algunes de les imatges es veu com el vehicle arriba als 285 km/h a l’autopista C-32, a l’alçada d’Arenys de Mar, al Maresme, en direcció Girona.


Comentaris

envia el comentari