Detingut un narcotraficant que transportava la droga en patinet a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat un punt de venda de drogues al carrer Aribau

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 26 anys i nacionalitat brasilera que  utilitzava un patinet per moure's per Barcelona i transportar la droga que després distribuïa des del seu domicili, del carrer Aribau, que funcionava com a narcopís. La policia ha detingut també la parella i ha desmantellat el punt de venda de drogues.

La investigació va començar fa uns mesos després de constatar que consumidors particulars acudien al domicili per adquirir drogues. Els agents van aconseguir comissar, amb vigilàncies i seguiments, cocaïna i pastilles d'èxtasis a persones que sortien d'aquell pis.

La policia va observar que l'investigat feia desplaçaments en patinet elèctric per transportar la droga, i així, evitava portar grans quantitats de droga per no ser detingut per un delicte de salut pública. 

Imatge de les drogues trobades pels Mossos
Els agents van trobar diverses dosis de cocaïna, amfetamina, gairebé 400 pastilles d'èxtasi, entre d'altres | Mossos d'Esquadra

Els agents també van detenir a la parella

En l'operatiu d'aquest dimecres, els investigadors van entrar al domicili i van detenir la parella. A més, es van intervenir diverses dosis de cocaïna, amfetamina, gairebé 400 pastilles d'èxtasi i un centenar de pastilles d'estimulació sexual, amb un valor de mercat il·lícit de 55.000 euros. També es van localitzar tres patinets i més de 10.000 euros en efectiu. 

Els detinguts vivien amb els seus fills menors d'edat que es trobaven al pis al moment de la detenció i han passat aquest divendres a disposició policial. Els nens s'han quedat amb una amiga de la família. 

També et pot interessar...