Detingut després de ser sorprès amb una nena de 13 anys desapareguda a Múrcia

La família va denunciar la seva desaparició a Múrcia després de diverses hores sense saber d'ella, i va ser trobada al llit d'un jove de 24 anys, completament nua.

Imagen de archivo de un detenido
Imatge d'arxiu d'una detenció policial. | Cedida

La Guàrdia Civil ha detingut a un jove de 24 anys a Archena, Múrcia, per ser el presumpte autor d'un delicte d'abusos sexuals. L'acusat va ser sorprès per la policia quan es trobava al llit amb una nena de 13 anys, nua, la qual havien denunciat la seva desaparició.

Els fets van tenir lloc el passat dimarts 13 de març, després que la família de la menor denunciés la seva desaparició a la Guàrdia Civil. Es van alarmar després d'estar diverses hores sense saber d'ella i ràpidament la policia va engegar el dispositiu de cerca. L'últim que els pares de la nena sabien era que tenia previst anar a sopar amb les seves amigues.

Una nena de 13 anys, nua al llit

No obstant això, després de diverses hores, la nena no va tornar a casa i els pares es van preocupar. Segons han explicat, era la primera vegada que la seva filla arrivaba tan tard. Posteriorment, després del treball dels investigadors, es van trobar pistes que els van portar fins a on es trobava la menor de 13 anys.

Segons explica el mitjà local 'La opinión de Múrcia', els agents de la Guàrdia Civil van localitzar a la nena al domicili d'una persona coneguda per ella. No obstant això, la van trobar en circumstàncies delictives, al dormitori, al llit de l'inquilí de la casa i totalment nua.

Detingut per possibles abusos sexuals

Al costat d'ella, es trobava al llit el principal sospitós de possibles abusos sexuals, un jove d'Archena de 24 anys, originari de Gàmbia —Àfrica occidental—, onze anys més gran que ella. Va ser llavors quan la Benemèrita va procedir a la seva detenció i trasllat al centre policial perquè passés a disposició judicial.

La menor de 13 anys, segons els investigadors, estava en perfecte estat i no presentava lesions si signes de violència física. Ara el que està per determinar és si la nena va ser coaccionada pel conegut o si per contra, va anar allí per voluntat pròpia.


Comentaris

envia el comentari