Detingut a Nou Barris un majorista que venia droga a petits camells des d'un pis

La Guàrdia Urbana va detenir dos homes al carrer amb droga i van anar estirant al fil fins a arribar al pis, a Ciutat Meridiana, des d'on un dominicà venia droga a altres narcos

La Guàrdia Urbana de Barcelona i els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Nou Barris van desmantellar aquest 2 d'octubre un domicili des d'on es distribuïa cocaïna en petites dosis així com píndoles per tractar la disfunció erèctil. La investigació dels dos cossos ha permès detenir un home de 23 anys i nacionalitat dominicana per un delicte contra la salut pública en l'àmbit del tràfic de drogues, tal com ha informat la policia en una nota de premsa.

Els agents van iniciar el passat mes d'agost una investigació quan la Guàrdia Urbana van detenir dos homes que tenien 20 grams de cocaïna i uns 1.500 euros en efectiu i estaven tombant pel carrer. Ja juntament amb els Mossos d'Esquadra, es va anar estirant el fil per saber d'on venia aquesta droga i saber des de quin punt es podria estar distribuint. Finalment es va localitzar un pis al barri de Ciutat Meridiana que era visitat periòdicament per possibles consumidors i des del qual, presumptament, s'estaria distribuint cocaïna en petites dosis.

Un pis que servia de majorista a petits traficants

La policia va vigilar el pis i les persones que entraven i sortien i es va poder constatar, tal com creien, que es tractava d'un punt de venda al detall de substàncies estupefaents i de distribució a petits traficants. Després d'aconseguir l'ordre judicial, els agents van realitzar el 2 d'octubre una entrada i escorcoll al pis. A l'interior s'hi van trobar 1.000 euros en efectiu, cocaïna i també eines per la seva venda al detall com bàscules de precisió i embolcalls.

El detingut, amb agents de la policia de la ciutat i els Mossos d'Esquadra.
El detingut, amb agents de la policia de la ciutat i els Mossos d'Esquadra. | CatalunyaDiari.cat

En l'actuació policial també es van intervenir una quarantena de píndoles per tractar la disfunció erèctil, les conegudes Viagra, les quals s'estan analitzant ara per determinar si es tracta de medicaments de curs legal o bé de productes falsos que podrien ser perjudicials per a la salut. Les píndoles s'estarien venent també en el mercat negre, fora del seu curs legal, ja que és necessària una recepta mèdica per la seva adquisició.

Llibertat amb càrrecs pel detingut

El detingut, que no tenia antecedents per aquest tipus de delictes, després de declarar davant del jutge de guàrdia, va quedar en llibertat amb càrrecs a l'espera del judici.


Comentaris

envia el comentari