Detingut en un operatiu contra el narcotràfic al Raval

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana van fer entrades en alguns punts de venda de drogues, quatre dels quals han quedat clausurats

Raval
Un detingut en l'operatiu contra el narcotràfic al Raval | Twitter | @mossos

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelonavan detenir ahir a la tarda una persona en el marc de l'operatiu que han fet els dos cossos de seguretat contra quatre narcopisos del Raval. Segons la policia, des d'aquests immobles, situats en un mateix bloc del carrer Reina Amàlia, es distribuïen tota mena de drogues, principalment heroïna i cocaïna. El detingut és un home de nacionalitat paquistanesa. El dispositiu continua obert i no es descarten noves detencions. En el moment de l'entrada policial, quatre persones, que ja estan identificades, haurien fugit per patis interiors, tal com han explicat els Mossos a través d'una nota de premsa

A quarts de vuit del vespre els agents van començar les entrades judicials. Segons el que han explicat, a dins dels pisos s'han trobat quantitats importants de substàncies estupefaents, sobretot heroïna i cocaïna, preparades en dosis per al consum individual.

La investigació es va iniciar setmanes enrere

La investigació va començar setmanes enrere arran d'informacions que afirmaven que els pisos estaven ocupats il·legalment i que es feien servir com a punts de venda per a drogoaddictes que hi anaven cada dia. Sembla, però, que no es quedaven a prendre-hi els estupefaents per evitar les queixes dels veïns. Finalment, però, els veïns es van queixar de la presència de toxicòmans a la zona.

A partir d'aquí, la policia ha fet una investigació que, segons explica, ha permès determinar que durant tot el dia hi havia persones que anaven a aquests pisos a comprar-hi drogues, que després prenien al carrer. Aquest fet també comportava queixes de ciutadans que en tot moment han anat informant la policia, segons expliquen els cossos de seguretat.

  

Així doncs, el dispositiu d'avui ha comportat que es tanquin aquests quatre punts de venda i consum de drogues. Els pisos s'entregaran al propietari legítim o quedaran clausurats.

Finalment, Mossos i Guàrdia Urbana de Barcelona destaquen que el treball policial amb les diferents associacions de veïns i comerciants del districte contribueix a lluitar contra aquest fenomen al barri del Raval.


Comentaris

envia el comentari