URGENT

L'ATM fa marxa enrere i crea per sorpresa la T-Familiar

El detingut pel cas de Diana Quer estava al mateix municipi que ella la nit de la seva desaparició

S'ha detectat que el seu vehicle es trobava a A Pobra do Caramiñal el 22 d'agost del 2016
Diana Quer, la jove desapareguda | Cedida

 

La detenció de la Guàrdia Civil sobre José Enrique A. G., més conegut com 'El Chile', ha fet un gir radical al cas Diana Quer. L'home, que va rebre una denúncia per un intent d'agressió a una jove de Boiro, municipi pròxim a A Pobra do Caramiñal, on va desaparèixer la víctima, ha estat considerat com el principal sospitós de l'esdeveniment que va tenir lloc el 22 d'agost de 2016.

 

Les fonts policials han confirmat que l'home es trobava a la mateixa localitat gallega que la jove al moment de la seva desaparició. Amb aquesta premissa, han decidit investigar-lo, pel que la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil es troba recollint proves, mentre José Enrique es manté sota detenció.

El cotxe l'ha delatat

La denúncia per agressió que va rebre a Boiro ha provocat que 'El Chile' s'hagi convertit en principal sospitós. La jove va informar que un home en un cotxe, de marca Alfa Romeo i de color negre, la va assetjar. La descripció del vehicle coincidia amb el que va ser vist la nit de la desaparició de Diana Quer, pel que s'ha procedit a realitzar la investigació. 

 

'El Chicle' s'ha convertit en el sospitós número 1 en el cas Diana Quer | Facebook

 

La denúncia del 26 de desembre ha esdevingut clau en el cas. La víctima va notificar que un home la va amenaçar amb un ganivet i va intentar robar-li el mòbil. Després, va obligar-la a entrar al maleter. La jove va fugir de la situació. Els agents encarregats en investigar el cas han coincidit en la possibilitat que aquesta història fos la mateixa que visqués Diana Quer, encara que ella no va poder evitar entrar al cotxe

Obertura a un cas tancat

Aquesta denúncia ha permès reobrir el cas de Diana Quer, el qual feia sis mesos que estava tancat, després que el jutge, davant la falta de proves, decidís tancar la investigació. La coincidència del vehicle en dos crims similars, a més de la prova del telèfon mòbil que disposaven, ha permès reiniciar la investigació, la qual compta amb 'El Chile' com el gran sospitós de la desaparició de la jove.