El detingut pel doble assassinat de Susqueda és Jordi Magenti Gamell

L'home, de 60 anys, ja va ser condemnat per matar la seva dona l'any 1997

 

Després de l'aunci de la detenció del principal sospitós en el cas del doble assassinat del pantà de Susqueda,sorgeixen noves informacions sobre la identiat del presumpte autor del crim. Segons informa SER Girona, es tractaria de Jordi Magenti Gamell, un veí de 60 anys del municipi d'Anglès, que ja va ser condemnat per matar la seva dona a trets l'any 1997.

 

 

 

Acusat d'assassinar Marc i Paula

Els Mossos d'Esquadra han informat de la seva detenció aquest mateix dilluns, a Santa Coloma de Farners. En aquests moments, l'home es troba a les dependències policials de Santa Coloma, a l'espera de passar a disposició judicial. Està acusat de l'assassinat de Marc i Paula, dos joves de 23 i 21 anys que van acudir al conegut pantà amb la intenció de realitzar una excursió en caiac. 

 

Els fets van tenir lloc el dia 24 d'agost, quan la parella va desaparèixer als voltants del pantà, sense deixar cap rastre. Posteriorment, la policia va localitzar primer el seu caiac i el cotxe, i finalment, el 26 de setembre, van ser localitzats els cadàvers dels dos joves amb clars signes de violència. 

 Comentaris

envia el comentari