Detingut per cometre dinou robatoris amb força al Gironès

En el moment de la seva detenció duia les butlletes de loteria sostretes

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 29 anys, veí de Girona, per cometre dinou robatoris amb força en establiments comercials i a l'interior de vehicles al Gironès. Segons han informat els Mossos, entre el 20 d'octubre i el 24 de novembre hauria comès tretze robatoris, utilitzant eines com un gat hidràulic i una cisalla per entrar als establiments. El lladre s'enduia la recaptació de les màquines escurabutxaques i de la caixa registradora, així com aparells i begudes. També va entrar en un pàrquing comunitari de Salt, i va robar objectes de sis vehicles. Els Mossos el van detenir el passat 28 de novembre. El detingut, que té antecedents, ha ingressat a la presó per decisió judicial.

La detenció és resultat d'una investigació oberta a finals del mes d'octubre arran un seguit de robatoris amb força de similars característiques. Concretament, entre el 20 d'octubre i el 24 de novembre es van produir tretze robatoris amb força a l'interior d'establiments comercials de Salt i Girona. L'autor dels robatoris sempre utilitzava el mateix procediment: amb un gat hidràulic doblegava i separava els barrots de les finestres i amb una cisalla tallava les persianes metàl·liques. El lladre s'emportava la recaptació de les màquines escurabutxaques, rebentant-ne el frontal. També sostreia la recaptació de la caixa enregistradora, petits aparells electrònics, begudes i, fins i tot, butlletes de loteria.

En un dels robatoris, el lladre va sostreure el comandament a distància d'un pàrquing proper d'un dels bars violentats a Salt. L'endemà, va entrar en el pàrquing comunitari i va cometre sis robatoris amb força a l'interior de vehicles. La investigació va concloure el passat 28 de novembre amb la detenció a Girona del presumpte autor de dinou delictes contra el patrimoni. En el moment de la seva detenció duia les butlletes de loteria que constaven com a sostretes des del dia 28 d'octubre a Salt (Gironès). El detingut, de 29 anys i nacionalitat marroquina, amb antecedents, va passar el 30 de novembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.


Comentaris

envia el comentari