YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El perillós homicida que s'amagava a Catalunya per un violent crim

El detingut havia matat a trets un home a Alemanya i tenia una euroordre de detenció

Agents de la Policia Nacional amb un detingut alemany
El fugitiu, detingut a l'Hospitalet de l'Infant pels agents de la Policia Nacional | Policia Nacional

La Policia Nacional, amb col·laboració amb la BKA d'Alemanya i la Policia Local de l'Hospitalet de l'Infant, han detingut un fugitiu que tenia una Ordre Europea de Detenció i Entrega interposada per les autoritats alemanyes per un suposat delicte d'homicidi en el qual la víctima va morir després de rebre un tret al cor.

La investigació va començar a finals del passat mes d'agost, el dia 24, quan la Policia Nacional va rebre una informació procedent de l'Oficina Federal d'Investigació Criminal d'Alemanya (BKA), que sol·licitava la localització i detenció del criminal fugitiu.

La policia espanyola va analitzar les empremtes aportades per les autoritats alemanyes, i van determinar que coincidien plenament amb les d'un individu amb identitat grega que vivia a l'Hospitalet de l'Infant. Des d'aquell moment, els agents encarregats de la investigació van començar a fer comprovacions als voltants del domicili en qüestió, on van localitzar i detenir el fugitiu alemany, que en aquells moments portava un document d'identitat grec amb foto inclosa.

Condemnat a cadena perpètua

El fugitiu va cometre l'assassinat el 7 d'agost del 2019, quan l'individu va entrar en un restaurant a Alemanya i va disparar fins a vuit trets contra la víctima. Dels quatre impactes que va rebre, un li va travessar el cor i li va provocar la mort. Les autoritats alemanyes van interposar-li, per aquest delicte, una pena de cadena perpètua.


Comentaris

envia el comentari