Detingut per retenir dins del cotxe la seva exparella a Caldes de Malavella

Una amiga de la dona va aconseguir alliberar-la i van denunciar els fets a la Policia Local de Caldes de Malavella

 

Agents de la Policia Local, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

El passat dissabte 15 de setembre un home va ser detingut per la Policia Local de Caldes de Malavella, a La Selva, acusat d’un delicte de violència de gènere després de retenir per la força la seva exparella dins d’un cotxe i que una amiga de la dona pogués alliberar-la.

 

El cos policial va informar que els fets van tenir lloc al voltant de les 14.00 hores del passat dissabte quan la dona sortia del seu lloc de treball al municipi de Caldes de Malavella i, a fora, l’estava esperant la seva exparella, amb la qual feia poc que havia acabat la seva relació. L’home va obligar a entrar la dona dins del cotxe en contra de la seva voluntat i, a més a més, segons les fonts policials, també li hauria sostret tota la seva documentació.

 

Una vegada a l’interior del vehicle, l’exparella hauria discutit i, un cop la dona va voler sortir del cotxe, l’home la va retenir agafant-la pel braç. D’aquesta manera el detingut va obligar la seva exparella a quedar-se dins del cotxe en contra de la seva voluntat. En aquest moment la dona va aconseguir trucar a una amiga per demanar-li ajuda que no va dubtar en córrer fins on estaven i aconseguir treure-la del vehicle.

 

La Policia Local va detenir l'home per violència de gènere | Imatge d'arxiu, cedida

 

L’home, acusat d'un delicte de violència de gènere

A continuació les dues dones van anar directament a la comissaria de la Policia Local de Caldes de Malavella. La víctima estava molt «alterada i atemorida», però va poder denunciar la seva exparella per assetjament i coacció. Un cop també va facilitar la descripció de l’home, els agents de la policia van iniciar una recerca per tot el municipi fins a aconseguir interceptar el vehicle. Llavors van procedir a detenir l’home com a presumpte assetjador de la dona.

 

El detingut va confessar els fets i els agents van poder comprovar, a més, que tenia antecedents policials, per tant van procedir a acusar-lo d’un delicte de violència de gènere envers la seva exparella. Tant ell com la dona són veïns de municipis del Baix Empordà.