rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MINUT A MINUT

Seguiment de l'onada de calor històrica a Catalunya

ÚLTIMA HORA

Els presos ja són a Catalunya

Detingut a Sant Boi de Llobregat l'home que ha tirotejat un habitatge a Terrassa

Els fets s'han produït aquest dimarts al voltant de les 10.30 hores
Els Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Detingut a Sant Boi de Llobregat l'home que ha tirotejat un habitatge a Terrassa. Els fets s'han produït aquest dimarts al voltant de les 10.30 hores al carrer del Morral del Llop.

 

L'home implicat en els fets hauria iniciat l'intercanvi de trets dirigits a una balconada. Ha estat en aquest instant quan els integrants del pis atacat han respost a aquest, que restava al carrer a bord del seu vehicle. 

 

L'instigador dels fets, finalment, no ha tingut altre que fugir cap a la C-58.

 

 

L'home s'ha servit d'una acció premeditada 

Aquesta ha estat la conclusió a la qual han arribat els Mossos d'Esquadra desplaçats a la zona de l'encontre. I és que segons ha explicat el cos policial català aquest duia una armilla antibales i, per la qual cosa, la seva acció era premeditada. 

 

Els Mossos, finalment, han pogut detenir l'home implicat. La detenció s'ha produït al punt de la una del migdia a Sant Boi. 

 

D'altra banda, el cos policial ha acabat relatant que l'accident s'ha saldat sense ferits i el motiu principal de l'acció violenta hauria estat un enfrontament prèvi entre famílies. Els Mossos ja han explicat que la investigació es troba sota secret de sumari tot i que ja analitzen els fets. 

 

 

El detingut hauria disparat fins a 50 bales

Ha estat la darrera nota del succés. L'home s'ha aturat davant el domicili en qüestió i ha obert foc per a sorpresa de tothom. La família atacada, d'altra banda, ha optat per reaccionar després de les 50 bales que el presumpte autor dels fets hauria disparat contra casa seva. 

 

Tres hores després i després d'una breu persecució per la C-245, finalment els Mossos l'han pogut detenir entre els carrers Joventut i Ronda Sant Ramon de Sant Boi cap a quarts d'una del migdia.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris