Detingut a Santa Coloma un equatorià que va deixar en coma un compatriota seu

Es van barallar a Madrid i li va clavar dues punyalades el passat 24 d'agost | Fins llavors va estar amagat en un pis d'uns familiars seus a Santa Coloma

La Policia Nacional ha detingut a Santa Coloma de Gramenet un home equatorià que el mes d'agost va deixar en mort cerebral un compatriota seu després de clavar-li dues ganivetades durant una baralla en unes instal·lacions esportives als afores de Madrid. Els fets van passar el passat 24 d'agost a la tarda quan l'ara detingut i l'home ingressat, que està en coma vegetatiu des d'aquell dia, es van barallar en un camp de futbol del madrileny districte d'Usera, al sud de Madrid.

Els dos joves, els dos de 29 anys i de nacionalitat equatoriana, havien mantingut prèviament una discussió que va acabar a cops. Després de la baralla, i segons va poder esbrinar la policia, l'ara detingut va abandonar el lloc però hi va tornar al cap de mitja hora esgrimint una navalla. Després de tornar-se a barallar amb l'altre jove, li va clavar dues punyalades al pit i va abandonar el lloc amb bicicleta.

Es va amagar a casa d'uns familiars a Santa Coloma

Després de saber-se que la víctima estava greu i amb risc de poder-se morir, quedant en estat vegetatiu, l'agressor va fugir de Madrid i va buscar refugi a Barcelona, concretament a Santa Coloma de Gramenet, on ha estat amagat aquestes últimes setmanes. La policia va poder saber quina era la identitat de l'agressor pocs dies després de l'atac però no el podien localitzar. Després d'investigar el seu entorn, el van poder situar a Barcelona ciutat o en algun municipi de l'àrea metropolitana.

Agents de les brigades provincials d'Informació de Barcelona i de Madrid van anar estirant el fil fins que el passat dijous, 20 de setembre, el van poder detenir en un pis de Santa Coloma de Gramenet on familiars seus l'havien acollit per amagar-se de la policia. Es van fer seguiments a ell i a la seva família per saber que era l'home que estaven buscant. Després de ser detingut va ser traslladat a Madrid per poder ser posat a disposició del jutge que porta les investigacions. En va declarar el seu ingrès a presó.


Comentaris

envia el comentari