Detingut a Tarragona un jove de 23 anys per colpejar la seva mare

Els fets van tenir lloc aquest dimarts al migdia a la Part Baixa de la ciutat | Els pares van explicar que el fill pateix problemes de ludopatia

La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir aquest dimarts un jove per haver colpejat la seva mare.
La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir aquest dimarts un jove per haver colpejat la seva mare. | Cedida

La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir aquest dimarts un jove de 23 anys per agredir la seva mare. Els fets van tenir lloc al migdia i a la Part Baixa de la ciutat. La dona va requerir la presència policial i va mostrar als agents les ferides ocasionades pels cops. Quan eren a l'immoble, els agents també van escoltar els insults que el fill deia a la seva mare. El pare va corroborar els fets denunciats i van explicar que el seu fill tenia un problema de ludopatia. 

Un jove de 23 anys colpeja la seva mare a Tarragona

Una dona va requerir ahir al migdia la presència de la Guàrdia Urbana de la ciutat al seu domicili, ubicat a la Part Baixa de Tarragona. La dona va assegurar que el seu fill, de 23 anys, l'havia estat colpejant. Quan els agents van arribar a l'immoble, van poder comprovar les ferides ocasionades pels cops. 

Al pis hi eren la mare, el pare i el fill. El progenitor va corroborar la versió de la mare davant els agents. De fet, mentre la policia era a casa seva, el fill va insultar en reiterades ocasions a la seva mare. Per aquest motiu, la Guàrdia Urbana el va detenir com a presumpte autor del delicte de maltractaments en l'àmbit de la llar

La ludopatia, possible factor rellevant

Durant la intervenció de la Guàrdia Urbana, els pares van explicar als agents que el seu fill patia un problema de ludopatia. Aquest podria ser un factor de pes en l'agressivitat del jove vers la seva progenitora. Tot i això, l'home ja havia estat detingut prèviament l'any 2018 per un episodi de violència de gènere ocorregut a la comarca del Garraf. 

També et pot interessar: 


Comentaris

envia el comentari