rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Detingut per un tiroteig davant una escola de Terrassa, que va deixar dos ferits greus

Els fets es van produir ahir al migdia després d'una baralla en un bar de la ciutat del Vallès Occidental
Imatges del seguiment dels Mossos d'Esquadra | CatalunyaDiari.cat

 

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimarts, 24 d’abril, un home que estaria relacionat amb el tiroteig que ha haver-hi ahir davant d’una escola a Terrassa i que va provocar dos ferits. Per causes que encara s’estan estudiant, una baralla va acabar provocant que un home tornés al bar on es va produir tot per acabar disparant contra els seus interlocutors.

 

La detenció s’ha dut a terme després d’un ampli dispositiu policial dels Mossos que s’ha muntat aquest matí a la zona. L’home detingut, d’altra banda, està acusat d’intent d’homicidi i tinença d’armes il·lícites.

Els dos ferits, un greu i l’altre menys greu, a l’hospital Mútua Terrassa

Instants després del succés, l’home va fugir deixant a terra les seves dues víctimes. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) es va desplaçar fins al punt de l’encontre, on va atendre als ferits per posteriorment dur-los a l’hospital Mútua Terrassa.

 

La situació, però, continua al límit. Les ferides que van provocar els trets van deixar una de les víctimes en estat greu i l’altre en estat menys greu.

 

Imatge de l'espai on va tenir lloc l'encontre | CatalunyaDiari.cat

 

Terrassa viu el segon tiroteig en un mes

El passat 20 de març, Terrassa ja va ser ‘víctima’ d’un tiroteig.  Aleshores, un home va tirotejar un balcó del carrer del Morral del Llop, al barri de Sant Llorenç, després que es prengués la justícia per la seva mà i es vengés per un enfrontament amb dues famílies la nit anterior.

 

Segons van relatar aleshores els veïns, l'home hauria començat a disparar a la finestra amb una arma de fogueig i un familiar de la dona s'hi hauria tornat s'hi hauria tornat amb una arma de foc.

 

Finalment, els Mossos van procedir amb la detenció de l’home a l'autopista C-58 , a l’altura de Sant Boi de Llobregat.