Detingut per realitzar tocaments a una dona al Metro de Barcelona

Els fets van tenir lloc en un comboi de la línia L5, i l'acusat també va intentar robar-li la bossa de mà a la seva víctima

Dos agents dels Mossos d'Esquadra durant una patrulla al Metro de Barcelona
Dos agents dels Mossos d'Esquadra durant una patrulla al Metro de Barcelona | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home al Metro de Barcelona, després de fer tocaments i intentar robar-li la bossa de mà a una dona. Segons ha explicat el cos policial, els fets han tingut lloc a dins d'un comboi de la línia L5, en el qual viatjaven la víctima i l'acusat. Després dels tocaments i el fracassat intent de robatori, la dona es va dirigir als vigilants de seguretat de la plaça de Sants. 

Immediatament, els vigilants van avisar als Mossos d'Esquadra, i es van posar a revisar les imatges de les càmeres de seguretat de forma minuciosa. Gràcies a això, els agents van poder fer un seguiment del detingut, per interceptar-lo després a l'estació de la Sagrera. Allà, els agents dels Mossos, amb ajuda dels vigilants de seguretat, van detenir-lo. La policia recorda que a la xarxa de metro hi ha més de 8.500 càmeres de seguretat, així com un dispositiu permanent de vigilància, per lluitar contra aquest tipus de delictes. 

Els Mossos recuperen una càmera perduda amb les fotos d'un casament

Fa poc, els Mossos també van recuperar una càmera amb 843 fotografies que corresponien al casament que una parella oriental va decidir celebrar a la ciutat comtal. Segons sembla, l'enllaç es va celebrar el passat mes d'octubre, però el fotògraf va perdre, o li van robar, el dispositiu fotogràfic, amb tot el material a dins. 

Després de trobar la càmera i comprovar el contingut de la targeta de memòria, la policia catalana va publicar diverses fotografies a les xarxes, amb l'esperança que la seva difusió ajudi a trobar la parella en qüestió. La col·laboració ciutadana va funcionar, i el fotògraf es va posar ell mateix en contacte amb els Mossos per tal de recuperar «un record per tota la vida».

El fotògraf, a la Rambla de Barcelona, amb la parella que va perdre les imatge del seu casament
El fotògraf, a la Rambla de Barcelona, amb la parella que va perdre les imatges del seu casament | CatalunyaDiari.cat

 

Després de comprovar la seva identitat, la policia li va entregar l'aparell, i fins i tot a compartir una imatge en la qual se'l pot veure durant la sessió fotogràfica, ara recuperada. A Barcelona és habitual que parelles d'altres països, sobretot de la Xina o del Japó, s'animin a celebrar els seus casaments, aprofitant els viatges turístics.


Comentaris

envia el comentari