ÚLTIMA HORA:

A presó 11 dels manifestants detinguts des del passat dilluns

TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Detingut un home de 70 anys per traficar amb drogues i cremar contenidors a Sabadell

L’avi ha estat detingut per dos delictes, un de possessió de substàncies estupefaents i un altre de danys intencionats a mobiliari urbà
Detingut un avi per cremar contenidors i traficar amb drogues a Sabadell | Jordi de la Fuente, arxiu

 

Onada de contenidors cremats al Vallès Occidental. Un home de 70 anys ha estat detingut per ser el presumpte autor d’un incendi que va cremar tres contenidors a Sabadell, a més a més d’un altre contra la salut pública per possessió de diferents drogues amb l’objectiu de traficar amb elles.

 

Detingut per traficar amb drogues i cremar contenidors

Segons han comunicat des de la Policia Municipal de Sabadell, van rebre un avís al voltant de les 15.30 hores del passat dissabte 12 de gener on se’ls informava que tres contenidors estaven cremant-se. Concretament l’incendi va afectar completament el de paper, el de plàstic i, parcialment, el d’orgànic que estan a prop de l’església de Sant Oleguer de la ciutat. Fins al lloc dels fets es van mobilitzar una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues del cos policial.

 

La detenció va tenir lloc durant la tarda del dissabte, després que el testimoni assegurés a la Policia Municipal de Sabadell que l’incendi dels contenidors va ser provocat. Dues patrulles del cos policial van procedir a buscar el presumpte autor, fins que van aconseguir identificar l’home de 70 anys i el van detenir, acusant-lo d’un delicte contra la salut pública per possessió de substàncies estupefaents destinades al tràfic de drogues i un de danys intencionats en mobiliari urbà.

 

La Policía Municipal ha detingut l'home per danys intencionats i possessió de drogues per traficar | Ajuntament de Sabadell

 

Cremen més contenidors a Sabadell

Aquest cap de setmana Sabadell ha estat víctima d’altres episodis de crema de contenidors. El mateix cap de setmana, dissabte al voltant de les 22.50 hores de la nit, un incendi va cremar totalment una altra unitat de reciclatge de paper al carrer de Varsòvia, a l’altura del número quinze, i també va afectar de forma parcial un turisme que estava estacionat al costat.

 

Però, a més a més, l’endemà diumenge, al voltant de les 14.20 hores, un altre contenidor va quedar parcialment cremat al carrer del Nord, a l’altura del número 152. Cal destacar que el divendres anterior, una unitat de reciclatge de matèria orgànica va cremar-se al carrer de Plató al voltant de les 16.20 hores a Sabadell.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris