URGENT

Cancel·len vols a l'Aeroport del Prat pel coronavirus

Detingut un jove per agredir la seva àvia de 83 anys a València

La víctima va haver de ser atesa en un hospital de la ciutat per una fractura d'húmer

Un jove de vint anys ha estat detingut per agredir, presumptament, la seva àvia de 83 anys. En primer lloc va entrar a la seva habitació i la va ruixar amb esprai antimosquits. Després, quan la dona va intentar abandonar el domicili, el seu nét va tancar la porta i la va empènyer molt fort. Per aquest motiu, l’endemà, la víctima va haver de ser atesa en un hospital de la ciutat per una fractura d'húmer, segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat.

La cerca es va iniciar en conèixer que una dona d'avançada edat havia patit una agressió per part del seu nét, que convivia amb ella en el mateix habitatge de València des de feia uns tres anys. L'agressió es va produir divendres passat 7 d'abril al voltant de les 23 hores, quan el sospitós va entrar a l'habitació de la seva àvia, li va retirar els llençols de manera violenta i la va rosar amb un esprai antimosquits.

 

L'acusat va ser arrestat després de presentar-se a les dependències policials com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l'àmbit familiar, lesions i detenció il·legal. El detingut, d'origen espanyol i amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial a València.