ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Detingut un venedor de l’ONCE per robar a un company al Vallès Oriental

Un Policia Local de Canovelles hauria vist un home que sortia d’una caseta de l’organització i no era el venedor habitual

La Policia Local ha detingut un home per robar en la caseta de l'ONCE d'un company
La Policia Local ha detingut un home per robar en la caseta de l'ONCE d'un company | Policia Local, arxiu.

Un home va ser detingut el passat dijous, 18 d’octubre, acusat de ser l’autor d’un robatori amb força en una caseta de l’ONCE a Canovelles, municipi del Vallès Oriental. Un Policia Local va veure com una persona sortia de la caseta i, com que no era el venedor habitual, va sospitar de la infracció i va optar per sortir al pas de l'home. 

El detingut és veí de Santa Eulàlia de Ronança, de 42 anys, i també és un treballador eventual de l’organització nacional dels invidents. Segons han explicat des del consistori, aquest home va aprofitar un moment en el qual el venedor habitual de la caseta no estava present i la va obrir gràcies a una còpia de la clau que va fer quan fa temps va treballar com venedor de cupons en aquesta mateixa.

El detingut tenia les claus de 3 casetes de l’ONCE

La caseta de l’ONCE on el detingut va entrar a robar està situada al carrer de la Indústria de Canovelles i l’agent de la Policia Local, que en aquell moment no estava de servei, es va apropar al sospitós perquè s’identifiqués. Davant les preguntes que li va fer, l’home va sortir corrents per intentar fugir, tot i que el policia el va acabar detenint. 

Je detingut, el policia va recuperar tots els objectes sostrets entre els quals hi havia 266 euros en metàl·lic que l’home havia agafat de la caixa de la caseta de l’ONCE, així com diverses participacions de diferents jocs d’aquesta organització. A més a més, el detingut també duia a sobre un clauer amb tres claus de casetes diferents, una d'on havia entrat a robar i dues d’unes altres. Per aquesta raó ara els agents de policia estan investigant si hi ha hagut algun robatori més en altres casetes de l’ONCE.

El detingut tenia les claus de tres casetes de l'ONCE
El detingut tenia les claus de tres casetes de l'ONCE | Cedida

Robatoris en cases del Vallès Oriental

El passat mes de setembre, un jove de 19 anys va ser detingut pels Mossos d’Esquadra, acusat de ser el presumpte autor de quatre robatoris amb força, un d’ells amb violència, en diversos domicilis al Vallès Oriental. A més, també el van acusar de captar menors d’edat perquè formessin part d’una banda per tal de dur aquest tipus de delictes. El jove detingut captava menors per robar en cases del Vallès Oriental durant la matinada, introduint-se en els domicilis a través d’un balcó o d’una finestra. A continuació, la forçaven i així podien accedir a l’habitatge, sense tenir en compte si els propietaris estaven o no en el seu interior.   


Comentaris

envia el comentari