Tres detinguts per atracar una àvia de 91 anys a Sant Cugat del Vallès

Un agent de la Guàrdia Civil que estava fora de servei ha aconseguit enxampar els lladres i recuperar la bossa de mà de la dona

Un agent de la Guàrdia Civil ha detingut tres homes per atracar una dona de 91 anys
Un agent de la Guàrdia Civil ha detingut tres homes per atracar una dona de 91 anys | cedida

Gràcies a l’acció d’un guàrdia civil fora de servei, tres lladres han estat detinguts per atracar i ferir una dona de 91 anys a Sant Cugat del Vallès, al Vallès Occidental. Segons han comunicat aquest dilluns des de l’Institut Armat, els fets van tenir lloc el passat dijous 27 de desembre al vespre, al voltant de les 21.00 hores.

L’agent de la Guàrdia Civil, que està destinat a Barcelona, es trobava al carrer de Borrell del municipi quan va escoltar crits d’una dona que demanava auxili. En arribar al lloc dels fets, va descobrir que l’àvia estava a terra amb una ferida al cap.

Van ferir l’àvia per robar-li la bossa de mà

Tres homes van atracar la dona gran en ple carrer a qui li van donar un fort cop al cap, fent-la caure a terra per robar-li la bossa de mà i marxar corrents. Per sort l’agent fora de servei estava a prop i va poder auxiliar l’àvia que presentava una ferida al cap. Una vegada es va demanar suport al servei d’emergències mèdiques, el policia va perseguir a peu els lladres pels carrers de Sant Cugat.

Els Mossos d'Esquadra s'han encarregat dels tres detinguts
Els Mossos d'Esquadra s'han encarregat dels tres detinguts | Mossos d'Esquadra

Finalment, l’agent de la Guàrdia Civil va aconseguir enxampar un dels implicats i després, quan es dirigia cap al seu cotxe, va identificar els altres dos lladres i també els va detenir per entregar-los als Mossos d’Esquadra que van encarregar-se d’ells i els van traslladar a les seves dependències on van instruir les diligències necessàries d’aquest cas. Els detinguts són tres homes de 19, 20 i 39 anys, dos són veïns de Rubí, que han estat acusats d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Dos ‘Pare Noel’ intenten atracar una joieria

Durant el matí d’aquest últim dia de l’any, dos homes vestits de Pare Noel han intentat atracar una joieria de Barcelona amb una arma simulada. No obstant això no han pogut concloure el seu pla i han hagut de marxar a correcuitade l’establiment amb les mans buides, tot i que han ferit la cara del responsable de l’establiment. Finalment, però, els Mossos d’Esquadra han detingut una de les persones i estan buscant l’altra.   


Comentaris

envia el comentari