Detinguts dos lladres pel robatori de quatre cadenes d’or a Lloret de Mar

Els Mossos d’Esquadra van poder detenir els lladres pel robatori amb violència i intimidació a uns turistes

Mossos d'Esquadra patrullant per la zona d'oci de Lloret de Mar
Mossos d'Esquadra patrullant per la zona d'oci de Lloret de Mar. | CatalunyaDiari.cat

 

 

Durant la matinada del diumenge, 5 d’agost, al voltant de les 5.00 hores, els Mossos d’Esquadra van detenir dos joves de 18 i 19 anys per robar de forma violenta quatre cadenes d’or a Lloret de Mar, a la comarca de la Selva.

 

Els fets van tenir lloc quan dos homes van robar amb una estrebada violenta una cadena d’or a uns turistes que estaven passejant per l’avinguda Just Marlés de la localitat. Després del succés, van localitzar a uns agents dels Mossos d’Esquadra i van explicar el robatori que acabaren de patir i van fer una breu descripció física dels presumptes lladres.

 

Els Mossos d’Esquadra van començar amb la cerca i finalment van trobar als dos homes en una zona propera a l’avinguda. Quan la policia va escorcollar els lladres, van poder trobar amagades dins de dues de les sabates esportives que duien fins a quatre cadenes d’or. 

 

Davant d’aquest fet, els Mossos d’Esquadra van detenir als dos homes per robatori amb violència i intimidació. El mateix diumenge 5 d’agost van passar a disposició judicial i finalment els dos homes van quedar en llibertat provisional.

 

Els Mossos d'Esquadra detenen a més lladres a Girona i al Baix Empordà
Els Mossos d'Esquadra detenen a més lladres a Girona i al Baix Empordà. | CatalunyaDiari.cat
 

Onejada de robatoris a Girona i al Baix Empordà

Durant la matinada del dimarts, 7 d’agost, la Policia Municipal de Girona estava atenent un robatori quan van rebre l’alerta de què dos joves, de 22 i 28 anys, havien comès un robatori amb lesions al centre de la ciutat. Concretament van furtar la bossa de mà i el telèfon mòbil d’una donaque, a causa de l’estrebada que li van fer a l’hora de robar-li la bossa de mà, va caure a terra i es va lesionar.

 

A més, el passat dimarts 31 de juliol els Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració de la Policia Local, van detenir a un veí de Girona pel robatori en un bar de la Bisbal de l’Empordà. Però aquest no era el seu primer delicte, ja que també és l’autor de cinc robatoris d’habitatges duts a terme el 30 i el 31 de juliol a Palamós.


Comentaris

envia el comentari