Mossos d'Esquadra

Detingudes sis persones per vendre drogues en una barraca a la muntanya de Montjuïc

Els Mossos els consideren integrants d'un grup criminal organitzat que també permetia el consum a l'interior d'aquesta

Els Mossos d'Esquadra han detingut sis persones per vendre drogues des d'una barraca situada a l'accés de la muntanya de Montjuïc,  al passatge de la Vinyeta. Inicialment es van fer tres detencions dimecres,  però l'operació encara estava oberta. 

Els toxicòmans  no només venien substàncies, sinó que també les consumien  a l'interior. L'entrada es va produir dimecres per ordre judicial i, tot i les expectatives, no es van trobar drogues a la barraca. La investigació va continuar oberta des d'un principi i tampoc no es descartaven més detencions.

  

La policia els considera integrants d'un grup criminal organitzat de narcotraficants dedicat a la venda però que també permetia el consum a l'interior de la barraca. La presència d'aquest punt de venda i consum havia provocat les  queixes dels veïns  de la zona.

L'augment del negoci amb drogues a l'estiu

Durant l'època estival i amb l'augment de turistes a la capital catalana, el flux de drogues de tota mena també augmenten, i amb aquest, també les batudes. Un altre cas curiós que es va donar a començament d'estiu va ser una droga amb una forma molt especial. 

Un motorista va ser interceptat per la Guàrdia Urbana de Barcelona, i al ser interrogat, van trobar una bossa amb droga de color rosa: en unes bosses van poder requisar pols de MDMA i, en una altra, van trobar unes pastilles en forma de l'escut del FC Barcelona. L'home va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. 

També et pot interessar...