⚫️ URGENT

Un mosso mata a trets la seva exparella i se suïcida a Terrassa

Cinc detinguts per portar marihuana amagada al cotxe al Baix Empordà

La droga estava dins de bosses d'escombraries en el maleter i en l'espai reservat per a la roda de recanvi
Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra   | Cedida

 

Cinc homes van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra per transportar més de cinc quilograms de cabdells de marihuana amagats en el seu cotxe. L'arrest es va produir en un control policial a la població de Corçà, a la comarca del Baix Empordà. La policia va trobar la droga dins de diverses bosses d’escombraries que els arrestats havien guardat en el maleter del cotxe i també en l’espai destinat a la roda de recanvi.

 

La detenció va tenir lloc aquest dissabte 15 de setembre pels volts de dos quarts de nou del vespre. Els agents dels Mossos estaven realitzant un control policial  a la C-66 a l’altura del municipi empordanès per evitar robatoris en habitatges. Els policies van decidir aturar el vehicle dels detinguts quan van veure que els ocupants del darrere tenien uns grans feixos de bitllets.  

 

Cinc bosses amb més de cinc quilos de marihuana

Els agents van fer un primer registre al cotxe, on van trobar en el maleter una gran bossa negra d’escombraries. Aquesta contenia dins seu, dues bosses liles més petites plenes de cabdells de marihuana. Posteriorment, van realitzar un segon escorcoll on van descobrir que hi havia dues bosses més amagades en l’espai destinat a col·locar la roda de recanvi.   

 

Imatge de les bosses amb la droga trobada pels Mossos | Cedida

 

En total, en el cotxe dels cinc detinguts, els Mossos van trobar 5,725 kg de marihuana. També van localitzar una llibreta a la porta del conductor amb diversos noms i quanties. La policia sospita que es tractaria del registre de control de les operacions de venda de droga de la banda. 

 

La droga tindria un valor de 12.000 euros

La droga decomissada als cinc homes, de nacionalitat francesa i gambiana, tindria un valor en el mercat d’uns 12.000 euros. Els arrestats, veïns de París i de Girona, van ser escorcollats pels agents i aquests duien a les butxaques 9.690 euros en efectiu.  

 

Els Mossos d’Esquadra acusen els detinguts de ser els autors d’un delicte contra la salut pública i de tràfic de drogues. Tots cincs van ser portats davant els jutjats de La Bisbal de l’Empordà el passat dilluns 17 de setembre. El jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.