Detinguts mentre escapaven en moto amb una caixa forta robada a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han arrestat dos joves i els han acusat d'un presumpte delicte de robatori i furt | La motocicleta amb què fugien també havia estat robada, i els dos detinguts van xocar contra una paperera en l'intent d'escapar de la policia

Guàrdia Urbana de Barcelona
Detinguts mentre escapaven en moto amb una caixa forta robada a Barcelona | Guàrdia Urbana de Barcelona

El passat dijous, agents de la Guàrdia Urbana de Barcelonavan arrestar dos nois que havien sostret una caixa forta d'un comerç de la ciutat comtal i estaven intentant escapar carregant-la en una motocicleta, la qual també havia estat robada. Els policies els van veure durant la seva fugida, concretament quan es trobaven circulant per la vorera del carrer Mallorca, i van procedir a detenir-los per posteriorment comprovar que la caixa forta en qüestió pertanyia a una botiga situada al barri de l'Eixample.

Els joves van xocar amb una paperera mentre fugien

Aquest passat dijous, 14 de febrer, diversos agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona estaven patrullant per la capital de Catalunya quan van presenciar com dos joves, en detectar la presència policial, van intentar escapar a correcuita a gran velocitat i en direcció contrària. Un fet realment sospitós, que va acabar amb els dos joves xocant contra una paperera i caient a terra.

Va ser aleshores quan els policies es van apropar i, en el moment d'identificar-los, van comprovar que un dels sospitosos comptava amb un total de quatre ordres de detenció i personació judicial. Per aquest motiu, van procedir a la seva detenció, tal com recull el mitjà 'El Periódico'.

La caixa forta contenia un total de 1.900 euros

GUB
Imatge de la caixa forta que els arrestats van sostreure i que carregaven amb la motocicleta | Guàrdia Urbana de Barcelona

Així les coses, els joves van ser arrestats i acusats de presumptes delictes de robatori i furt, així com de l'ús d'un vehícle a motor que també havia estat sostret. Un cop van acabar amb les diligències corresponents, els agents de la Guàrdia Urbana van procedir a tornar la caixa forta al seu propietari, que era el cap de seguretat del comerç mencionat anteriorment.

La botiga en qüestió estava localitzada al carrer Casanova, i els lladres s'havien endut un total de 1.900 euros. No només això, sinó que la motocicleta que portaven també havia estat reclamada per robatori i, a més, els lladres també duien una motxilla amb les eines necessàries per cometre aquesta classe d'accions delictives.  

 


Comentaris

envia el comentari