Detinguts per estafar i robar 14.000 euros a un avi amb Alzheimer al Baix Ebre

També li van robar el cotxe durant una setmana dient-li que estava al dipòsit i li van extreure 14.000 euros

Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos d'Esquadra.
Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos d'Esquadra. | cedida Mossos

Un home i una dona, de nacionalitat espanyola i anglesa, han estat detinguts pels Mossos d'Esquadra com a presumptes autors de delictes d'estafa, apropiació indeguda i furt d'ús de vehicle. L'home i la dona detinguts tenen 29 i 26 anys i són veïns de l'Ampolla, al Baix Ebre. Els fets han succeït a la localitat de Camarles, començant l'octubre passat i allargant-se fins ara.

Els arrestats feien creure a una persona d'avançada edat, de nacionalitat anglesa, que pateix Alzheimer, que li reparaven el vehicle. Els arrestats li cobraven per les suposades reparacions però no feien res al cotxe. També li van sostreure el vehicle a la víctima, un dia que el tenia estacionat a Tortosa, i li van tornar al cap d'una setmana, fent-li pagar les suposades taxes per treure'l del dipòsit municipal, on li van dir que l'havien trobat.

Li van arribar a extreure 14.000 euros del compte corrent

Un dels detinguts treballa a un taller mecànic i li feien creure a la víctima que li reparaven el cotxe, però en realitat no li acabaven fent res, cap mena de reparació. A més, la policia també va comprovar que el vehicle mai va ser dipositat a Tortosa, sinó que el van tenir els detinguts durant dies per utilitzar-lo. A més a més, els detinguts van seguir aprofitant-se de la víctima fins a extreure-li 14.000 euros del compte corrent. 

Quan les mateixes persones van intentar fer la mateixa estafa a una altra persona gran, també de nacionalitat anglesa, aquest se'n va adonar a temps i no va patir tant perjudici econòmic. Els detinguts, que van quedar en llibertat després de declarar en seu policial, estan pendents de ser citats per l'autoritat judicial.


Comentaris

envia el comentari