Concentració de persones l'11 de setembre demanant la llibertat de 4 CDR detinguts

En llibertat 4 membres dels CDR detinguts per una crema de neumàtics de matinada a les vies del tren

Mig centenar de persones s'ha reunit davant la comissaria de la Guàrdia Civil per demanar la llibertat dels detinguts

La Guàrdia Civil ha detingut aquest divendres, en la Diada de Catalunya, quatre membres del CDR de Balaguer per la seva suposada implicació en una crema de neumàtics aquesta matinada en diversos punts de les vies del tren a Lleida, que no han afectat la circulació. Els quatre han romàs a la comissaria de la Guàrdia Civil de Lleida però, finalment, han estat posats en llibertat.

Al migdia, de fet, els CDR han convocat una concentració davant la comissaria per demanar la posada en llibertat dels detinguts. Hi ha assistit mig centenar de persones, que s'han concentrat al descampat de davant amb pancartes, estelades i amb consignes en contra de la policia, al costat d'un nodrit desplegament policial de la Guàrdia Civil i dels Mossos d'Esquadra.

Podrien ser acusats de danys

Els joves estan pendents de comparèixer al jutjat quan se'ls requereixi. Els detinguts podrien ser acusats de danys. Els actes vandàlics amb què se'ls relaciona no han afectat la circulació ferroviària. A la sortida de la caserna, els detinguts han estat acompanyats per mig centenar de persones que s'han concentrat davant la comissaria per demanar la seva llibertat.