Tres detinguts quan intentaven robar a Cerdanyola del Vallès

Els Mossos d'Esquadra van detenir tres homes 'in fraganti' i que, a més, també havien robat en un municipi de França

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra
Un cotxe dels Mossos d'Esquadra | CatalunyaDiari.cat

 

El passat divendres 3 d'agost van ser detinguts tres homes, de 49, 43 i 42 anys, per un robatori amb força amb grau de temptativa, segons han informat els Mossos d'Esquadra aquest dimecres 8 d'agost. Els lladres van ser descoberts 'in fraganti' pel cos policial quan estaven a punt de robar en una finca de Cerdanyola del Vallès, municipi de la província de Barcelona, però, després de passar a disposició judicial, van quedar en llibertat amb càrrecs.

 

Els detinguts tenien una gran mobilitat geogràfica, ja que en pocs dies es desplaçaven per diversos països. I quan estaven a Cerdanyola del Vallès, al voltant de les 19.30 hores, van ser observats per uns agents de seguretat ciutadana del municipi, quan un dels homes estava intentant forçant la porta d'un pis, acompanyat d'un que vigilava i un altre que esperava al cotxe.

 

Els agents els van requisar diverses eines per a robar domicilis

Els agents van parar al grup i els van registrar trobant-se amb diverses eines que normalment es fan servir per realitzar robatoris amb força a l'interior de domicilis. Concretament en aquest cas els van requisar quatre rossinyols de diferents tipus i fabricació casolana, fets servir tan sols per obrir panys, cinc tensors per a subjectar els panys, una targeta de plàstic per a obrir portes que no han estat tancades donant-li un tomb a la clau i guants de làtex per a no deixar empremtes.

 

També es va localitzar un tub de pasta per a fer motlles, la qual permet obrir la porta d'un pis amb una clau mestra que, segons expliquen els Mossos d'Esquadra, és un mètode molt especialitzat i poc habitual. A més, dins del maleter del cotxe hi havia diversos articles dels quals es desconeix la seva procedència: set parell de sabates esportives, dues gorres, tres samarretes, auriculars i un moneder.

 

La Gendarmeria Francesa
La Gendarmeria Francesa | Cedida

 

Els detinguts també van robar a França

Per acabar d'arrodonir, un dels homes portava un mòbil de gamma alta i altres objectes que una víctima francesa va poder identificar. Els tres homes també van ser reconeguts per la víctima francesa que va patir un furt a mans d'aquests detinguts, el passat 29 de juliol a Canet de Rosselló, França. Aquest fet ja ha estat denunciat a la Gendarmeria Francesa, a qui se li ha traslladat la resolució del succés, i la víctima va poder recuperar els objectes sostrets.


Comentaris

envia el comentari