Detinguts dos homes que aprofitaven el confinament per traficar a Manresa

Els detinguts també han estat denunciats per saltar-se el confinament

Imatge d'un guàrdia civil davant del cotxe patrulla
Els detinguts van ser enxampats amb gairebé 50 quilograms de marihuana | Cedida

La Guàrdia Civil ha detingutdos traficants a Manresa (Bages) que circulaven durant el confinament amb una furgoneta carregada amb 46,6 quilograms de marihuanasimulant que es tractava d’un vehicle de servei d’entrega urgent de medicaments a farmàcies.

La furgoneta va ser localitzada per agents de la Patrulla Fiscal de la Guàrdia Civil quan es dirigia per un camí rural en sentit  a Sant Joan de Vilatorrada. El vehicle va captar l’atenció dels agents en tractar-se del divendres 1 de maig, jornada festiva, raó per la qual no hi havia cap farmàcia oberta a la població.

Denunciats també per saltar-se el confinament

En un comunicat, la Guàrdia Civil ha detallat que la furgoneta va ser interceptada a la carretera C-25 i es va inspeccionar el seu interior, on van trobar un contenidor de plàstic amb 46,6 kg de marihuana.

Els dos homes, de nacionalitat espanyola i veins de Barcelonai Montcada i Reixac (Vallés Occidental), van ser detinguts per un delicte contra la salut pública. A més, van ser denunciats administrativament per vulnerar les normes establertes pel Real Decret de l’estat d’alarma.


Comentaris

envia el comentari