Dos detinguts en una nova operació contra els narcopisos al centre de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han comissat cocaïna, heroïna, una balança de precisió i diners

Un agent de l'ARRO dels Mossos d'Esquadra i un agent de la Guàrdia Urbana, en un carrer del Raval.
Un agent de l'ARRO dels Mossos d'Esquadra i un agent de la Guàrdia Urbana, en un carrer del Raval | CatalunyaDiari.cat

 

Els Mossos d'Esquadra conjuntament amb la Guàrdia Urbana van detenir el passat dimecres 29 d'agost dues persones en un operatiu contra el tràfic de drogues al barri del Raval, al centre de Barcelona. L'actuació policial contra els anomenats narcopisos va començar a les 18.00 hores quan els efectius van entrar en un local del carrer d'Agustí Duran i Sanpere, al barri del Raval de Barcelona, i es va allargar gairebé unes tres hores i mitja.

Els agents de policia va comissar dos tipus diferents de drogues, cocaïna i heroïna, una balança de precisió i molts diners. A més a més, també van detenir dues persones i, finalment, van poder retornar el local al seu propietari.

Els veïns es queixen per la situació del barri

Segons els veïns del barri, aquest local és un dels narcopisos més importants del barri barceloní i se sospitava que s'hi traficava amb drogues. A més, els veïns del Raval es queixen molt de la situació del seu barri i, a través del seu compte de Twitter, expliquen que en aquest cas el local «pertany a Caixa Bank» i demanen als propietaris que «li donin un ús com més aviat millor i no especulin, el local portava en desús almenys cinc anys i un traficant».

Desmantellats dos narcopisos al Raval

Fa tres setmanes els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana també van actuar contra dos narcopisos del barri del Raval, al centre de Barcelona, que estaven ocupats de manera il·legal i el feien servir per vendre a turistes i consumir qualsevol tipus de droga.

Els agents van trobar diferents tipus de droga, entre els quals hi havia bolets al·lucinògens, i van detenir un home com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues, mentre que van iniciar la cerca i captura d'un altre que van poder vincular amb els pisos.


Comentaris

envia el comentari