Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Quatre detinguts per robar amb força en una casa d'un veí de 92 anys de Manresa

Tres d'ells ja havien robat a la mateixa casa quatre dies abans, s'havien endut 8.000 euros
Els Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Quatre joves, dos menors, un noi de 18 anys i una noia de 19, han estat detinguts pels Mossos d'Esquadra després d'agredir un home de 92 anys a Manresa i intentar robar-li. Els joves van entrar a casa de l'home intentant robar però els Mossos va arribar abans.

 

Tot i això, tres d'aquests quatre joves ja havien aconseguit robar a la mateixa víctima dies abans. Llavors havien pogut entrar a casa seva sense que ningú els veiés i havien robat a l'home 8.000 euros en efectiu. Ara se'ls acusa d'un delicte de robatori amb força i també d'un delicte de furt.

Els detinguts van agredir l'home per entrar a la casa

El segon robatori, pel qual van poder ser detinguts pels Mossos, va succeir el passat divendres de matinada, en concret, cap a la 1.00. Va ser un veí de la zona qui va ser testimoni de com els joves entraven per la força a casa de l'home i va alertar el cos de policia.

 

Els agents van desplaçar-se llavors fins al lloc que l'home havia indicat. Un cop van arribar van poder veure com hi havia una noia a la finestra de la casa i tres joves que marxaven corrents del lloc. En una ràpida actuació van poder interceptar la noia i després d'això van acudir ràpidament a atendre la víctima, l'home de 92 anys que havia estat agredit.

 

Segons el que va explicar l'afectat, els quatre joves van trucar a la porta de casa seva i quan va obrir en van empènyer per poder entrar. Quan ja van estar dintre dirigir-se a les diferents habitacions per regirar-les, però van acabar fugint pel balcó sense haver robat res.

Els lladres ja li havien robat 8.000 euros un altre dia

La noia va ser detinguda en aquell mateix moment, però els altres tres joves van fugir i van haver de ser localitzats pels agents dels Mossos per poder-los arrestar. Un cop fet això, una investigació sobre els lladres va permetre esbrinar que tres dels quatre detinguts ja havien robat abans al mateix home.

 

Només quatre dies abans d'aquest intent de robatori, tres d'ells ja havien acudit a la casa de l'home, també a robar. En aquella ocasió van aconseguir el seu objectiu i es van arribar a emportar fins a 8.000 euros en efectiu que la víctima tenia.

Comentaris