Mosso d'Esquadra d'esquena dins un vehicle

Un matrimoni i el seu gendre detinguts per robar a gent d'edat avançada a Catalunya

Els agents els relacionen amb 4 fets però no descarten la seva implicació en altres robatoris

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones per presumptament robar al carrer a gent d'edat avançada  a diversos municipis de Catalunya, ha informat la policia catalana aquest dissabte en un comunicat. Els detinguts són  dos homes de 50 i 33 anys i una dona de 55  que tenien molta mobilitat i es desplaçaven en vehicle a localitats grans per robar als ancians amb diferents tècniques de distracció.

Detinguts un matrimoni i el seu gendre

La investigació va començar al juny després d'un robatori violent a un home de 85 anys  al districte barceloní de Nou Barris que va permetre identificar als autors i veure que no era un atac aïllat. La policia relaciona els detinguts, que vivien a Calella (Barcelona) i eren un matrimoni i el seu gendre, amb quatre fets, tot i que no descarten que estiguessin implicats en altres robatoris.

El marit tenia antecedents com a membre d'un grup de falsos policies  que ja va ser desarticulat pels Mossos, i els tres han passat a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs. Aquest dimarts, els investigadors van fer diversos escorcolls a Calella, on van trobar diners, joies i més objectes robats.  En un dels casos investigats, els detinguts van aconseguir que la víctima posés la seva cartera i les seves joies en un sac i van fer un canvi imperceptible per a la víctima, i li van entregar un sac idèntic sense els objectes.

També et pot interessar...